kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
aaaa i jesie mogę opchnąć glośniki CREATIVA do kompa

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do ceny przesyłki to musiałabym się udać jeszcze na pocztę w celu zważenia tego zestawu...A jaka była by cena razem z przesyłką?????
Nie używam oliwek... nie ma takiej potrzeby u Marka. Dostałam je i tak leżą i się marnują ;-)oo!! Polije na hippową oliwkę od kilku tygodni i nie mogę na chiny trafić na nią w żadnej aptece ani sklepie ;/. Dlaczego chcesz się pozbyć oliwek??
oo!! Polije na hippową oliwkę od kilku tygodni i nie mogę na chiny trafić na nią w żadnej aptece ani sklepie ;/. Dlaczego chcesz się pozbyć oliwek??
ja wiem tylko tt ma na każdym smoczku numerek, czy to są dwójki?
jakie to sukienki, jakie rozmiary - mogę prosić na priva zdjęciaJeśli by któraś chciała to ja bym miała do sprzedania 3 nowe sukienki z Coccodrillo i 1 nowe body też z Coccodrillo i zestaw ciuszków po moim synku,w różnych rozmiarach;-)
widzicie jaki jarmark Daga na forum zrobiła :-)
heheh głosniki creativa mnie rozwaliły....![]()
a w rossmanie byłaś?