reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

mówiesz i masz i was też widać zmiene czy tylko u mnie ?

ahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahaaaaaaaaaaaaaaahahah

buhahahahaahhahahahahahaahahahah

łelkom tu de endi szop :-D

hehehehehe

Ja musze wystawic w końcu ciuszki po Weronice...cały wór czeka...a tak mi sie nie chce....hehe

wzstawiaj, oj wzstawuaj, a noy na dagsillegro sie opchnie :-D

reklama
Wronka, a zarzuć jakieś fotki ubranek na 98 po Weroniczce, takich na jesień-zimę, bo mi się właśnie nie chce alla przeszukiwać a żadnego sensownego ciuchlandu nie mam w pobliżu.

Kocyk Disney Princess polarkowy 120x150cm - 45 zl z przesylka
dp_chandelier_fleece.gif

Posciel Disney Princess 135x200 cm- 75 zl z przesylka
princess_himmering_panel_ju.gif

Posciel Disney Cars 135x200cm - 75 zl z przesylka
cars_limit_junior_duvets.gif

Co do ceny przesyłki to musiałabym się udać jeszcze na pocztę w celu zważenia tego zestawu...
ale tak za oliwki z Hippa i Johnsons`a 8 zł za sztukę.
Dodam że oliwka z Johnsona to oliwka na dobranoc w przezroczystym opakowaniu z fioletową zakrętką

Przesyłka ok 11 zł za paczkę pocztowa priorytetowa. czyli 35 zł

Nie używam oliwek... nie ma takiej potrzeby u Marka. Dostałam je i tak leżą i się marnują ;-)

oj to ja bym była bardzo zainteresowana ale po 10 (po wypłacie :-) ) więc jeśli możesz poczekać to jestem zainteresowana :tak:moje dzieci używają tych oliwek :tak: jeżeli możesz to proszę na priv o dane do przelewu a ja po 10 wyślę ci pieniążki a wtedy wyślesz mi paczkę :tak::tak:
dziewczyny wystawiajcie tu wszystko bo bb mamuśki czatują wszędzie :-D:-D:-D:-D

a może macie do spylenia mikser- potrzebny na gwałt bo mama mi już nie chce pożyczać, albo odkurzać bo moja miotła typu SAJLENCER już się nie nadaje , bo zakupiłam synowi dywan kubusiowy do pokoju więc czas zacząć odkurzać:)

reklama
Do góry