Forget-me-not
Fanka BB :)
Laski co chca upchnąć teściowe - źle stargetowałyście produkt. Ta grupa docelowa została źle dobrana, tu nikt takiego towaru nie kupi 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Laski co chca upchnąć teściowe - źle stargetowałyście produkt. Ta grupa docelowa została źle dobrana, tu nikt takiego towaru nie kupi![]()

A ja sprzedam tesciowąstan prawie dobry, bez gwarancji i zwrotów nie przyjmuje :-) także proszę o rozważne zakupy
![]()
ahahahahhahahahaahhaahhaahahhahaahahaahhaahhahahahahahahahahahahaahhaahahhaahahhaahhahaahahhahhahaaha
ja za swoja moge dopłacic i koszty wysyłki gratis![]()
kurcze, a juz mialam nadzieje....
no to ja powiem tak:
jesli chcesz dopiec kolerzance, masz okropnego kumlpa z dawnych lat na ktorym chcesz sie odegrac, najgorsze dwie fladry z osiedla biora slub i chcesz im dopiec - TO DOBRZE TRAFIŁAŚ!!!!
specjalnie dla Ciebie przygotowałam super oferte - 100% satysfakcji 0 zobowiazn!!!
koszt transportu gratis- kurier sprawdzi "towar" i na zyczenie klienta łancuch przybije kolo drzwi
TEŚCIOWA - ZA DARMO !!!! JEDYNA TAKA OFERTA NA DAGSILLEGRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurcze, a juz mialam nadzieje....
no to ja powiem tak:
jesli chcesz dopiec kolezance, masz okropnego kumlpa z dawnych lat na ktorym chcesz sie odegrac, najgorsze dwie fladry z osiedla biora slub i chcesz im dopiec - TO DOBRZE TRAFIŁAŚ!!!!
specjalnie dla Ciebie przygotowałam super oferte - 100% satysfakcji 0 zobowiazn!!!
koszt transportu gratis- kurier sprawdzi "towar" i na zyczenie klienta łancuch przybije kolo drzwi
TEŚCIOWA - ZA DARMO !!!! JEDYNA TAKA OFERTA NA DAGSILLEGRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

. Jakby któras chciala, moge wypożyczyc....10zł/h:-)Wronka ale Ci sie egzemplarz trafił <szok> unikat jakisMoja tesciowa raczej z tych "zagłaskac kota na śmierc", czyli jezeli chodzi o Weronisie to na wszystko jej pozwala. Do mnie natomiast sie nie wtraca, nigdy nie usłyszałam od niej ani pretensji, ani tego, ze cos robie źle. Z tym,że ja sobie ją troszke wychowałam już w narzeczeństwie z T. Widzimy się przewaznie na uroczystosciach rodziinych, lub jak ja mam ochote do niej pojechac. Ona do mnie nie przyjezdza (oprócz w/w imprez). No i co mi jeszcze pasuje w mojej tesciowej to to,że nie obrazila się ,że nie mowię do niej mamo, tylko na "TY". Jakby któras chciala, moge wypożyczyc....10zł/h:-)