reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

Aniam pajace tylko na noc, 2-3.
Spodenki, bluzeczki, sukienusie (ale takie sportowe);-). Jak masz jakieś foty, chętnie zobaczę. Ona za dwa tyg. będzie miała pół roku, wiec chyba dobrze celuję z rozm, teraz mamy 68.

W poniedziałek postaram się coś obfocić .
Dużo mam w takiej rozmiarówce .

reklama
aniam a moze u Ciebie sa jakies fajne rzeczy na 98
szukam sukienek wiosenno letnich, spodni, bluzeczek na dlugi i krótki rękaw

na szybko to co znalazłam
rozmiar 6-9 miesięcy
P1100727.jpgP1100728.jpgP1100731.jpgP1100738.jpgP1100739.jpg

Aniam pajace tylko na noc, 2-3.
Spodenki, bluzeczki, sukienusie (ale takie sportowe);-). Jak masz jakieś foty, chętnie zobaczę. Ona za dwa tyg. będzie miała pół roku, wiec chyba dobrze celuję z rozm, teraz mamy 68.

To Hania prawdziwa kruszynka!!! Leon od początku wchodzi w rozmiar 62, więc lada chwila wskoczymy w rozmiar 68 :-D:-D:-D

To Hania prawdziwa kruszynka!!! Leon od początku wchodzi w rozmiar 62, więc lada chwila wskoczymy w rozmiar 68 :-D:-D:-D

Maonka, toż to prawdziwy Leon! Jak on się urodził taki duży, to zaraz ją przerośnie. Hania miała 3100. Nie chce dojadać, więc nie rośnie tak szybko. Na szczęście, bo kręgosłup mi ostatnio niedomaga. A jak u ciebie po ciąży? miałaś co dźwigać...

Nata, ładne te ubranka. Po ile wystawiasz? czy jak ty sprzedajesz? Czekamy jeszcze co tam Aniam ma na stanie:tak:

reklama
Gosia to są przykładowe moje ciuszki :) Chyba że chcesz foto połowy sklepu :)
Mamy też na stanie przepiękny ( moim zdaniem ) płaszcz GAP , przytargany z USA , taki jak na nasze dziewczyny , foto na OLce , cena niestey nie mała bo 65 PLN :) Ja Olce nie biorę bo mam takie cudo z Zary

Załączniki

• P1020475.jpg
    P1020475.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 60
  • P1020476.jpg
    P1020476.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 64
  • P1020477.jpg
    P1020477.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 66
  • P1020478.jpg
    P1020478.jpg