reklama

Xmamuśka cudowny kącik dla Bartusia!
Zuzia będzie spała w naszej sypialni, na razie stoją tylko mebelki, ochraniacz i prześcieradełka jeszcze leżą w szafie uprane, napis będę szyła we wrześniu. Pompony są fajne, ale powiedzmy przez tydz, bo później to tylko zbiorowisko kurzu, ze względu na G muszę takich rzeczy unikać. Pościeli na razie nie kupowałam bo Niunia będzie w rożku/ otulaczku/ śpiworku.

Zuzia będzie spała w naszej sypialni, na razie stoją tylko mebelki, ochraniacz i prześcieradełka jeszcze leżą w szafie uprane, napis będę szyła we wrześniu. Pompony są fajne, ale powiedzmy przez tydz, bo później to tylko zbiorowisko kurzu, ze względu na G muszę takich rzeczy unikać. Pościeli na razie nie kupowałam bo Niunia będzie w rożku/ otulaczku/ śpiworku.
xxsweetheart94xx
Aktywna w BB
Hmm, my na łóżeczko jeszcze czekamy, ale odkąd dowiedziałam się, że zostanę mamą powiem Wam szczerze że mój pokój się chyba skurczył 
Kiedy mieszkałam tu sama wydawał mi się wielki, teraz- dzieląc go z mężem i niedługo synkiem wydaje mi się malutki. Ale fakt, wymieniliśmy meble i oczywiście doszło kilka specjalnie dla synusia

Kiedy mieszkałam tu sama wydawał mi się wielki, teraz- dzieląc go z mężem i niedługo synkiem wydaje mi się malutki. Ale fakt, wymieniliśmy meble i oczywiście doszło kilka specjalnie dla synusia
malinka89
Fanka BB :)
Xmamuska kącik nabrał kształtów, super! 
Paulka fajnie ze junior będzie miał swój pokój :-)
My będziemy dzielić jeden pokój jak na razie, nasz Zuziolek będzie miał swój kącik :-) łóżeczko i komoda :-) mam nadzieję że za dwa tygodnie się pochwalę jak wygląda :-)

Paulka fajnie ze junior będzie miał swój pokój :-)
My będziemy dzielić jeden pokój jak na razie, nasz Zuziolek będzie miał swój kącik :-) łóżeczko i komoda :-) mam nadzieję że za dwa tygodnie się pochwalę jak wygląda :-)
maran-atha
Fanka BB :)
xmamuska super, juz wszystko gotowe  slicznie
 slicznie

reklama

Dzięki dziewczyny, ale to jeszcze nie koniec   ciągle coś dochodzi
 ciągle coś dochodzi  wczoraj przyszła pościel jest cudna
 wczoraj przyszła pościel jest cudna  i juz wyprana ale założę dopiero na sam koniec września, tylko ochraniacz rozlozylismy bo smierdzial nowoscia
 i juz wyprana ale założę dopiero na sam koniec września, tylko ochraniacz rozlozylismy bo smierdzial nowoscia

Załączniki

Podziel się:

:-)
:-)