reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dieta Diamondów - alternatywa dla diety Dukana :D

reklama
cześć dziewczyny!

przepraszam za moją nieobecność ,ale a to szkoła a to urodziny córeczki .ale już jestem i biorę się za siebie. o co chodzi w tej diecie z obiadem i kolacją? co to powinno być? aaa i jeszcze jesno co to są za ćw?

Olimpia w imieniu Franusi dziękuję :)

a za ćwiczenia też dziękuję ,zaraz tam luknę i zobaczę czy dam radę .bo ostatni raz to ćwiczyłam ???????????? w liceum. :)

trochę poczytałam o tych ćwiczeniach i proszę wyjaśnijcie Ci bo ja tego nie umiem ogarnąć jaka jest różnica między serią a cyklem?

cykl to to ile razy machasz jedno cwiczenie,np jezeli jest w 1 cw pierwszego dnia 6cykli to znaczy ze 6razy dygasz jedną nogą pozniej 6 drugą:p a serie... w pierwszym dniu robisz jedną serie czyli tylko raz wykonujesz te cwiczenia. w 2dniu juz 2razy powtarzasz to samo itd tam w sumie jest to wsio opisane ale tez rozkminiałam to bd dłuuuuuuuuuuuuugo:p:p

mam nadzieje ze ogarniesz to w jaki sposób Ci to wytłumaczyłam;)

Olimpia dziękuję . ja w sumie chyba też tak to zrozumiałam.
zrobiłam te ćwiczenia i wciecie co? czuję się tak dobrze na brzuchu tak lekko.....

super;) Ja tez po 3-4 dniach czułam sie rewelacyjnie a pózniej..... strasznie zaczął mnie bolec szef po cc,moze jeszcze za wczesnie na takie cwiczenia jak dla mnie....od pn znów zacznę i zobaczę...

mnie ostatnio bał szew po cc a to już ponad rok.
ale póki co to mi się podoba.... tylko ja mam taki słomiany zapał do wszystkiego. chciałabym wytrwać w ćwiczeniach w diecie. znów chcę być piękna, i czuć się dobrze ze soba

reklama
Hejka :-)
Chorowałam ostatnio, ale jadłam niemiłosiernie. Od wczoraj wróciłam do dietki i pwoiem Wam, ze o niebo lepiej się czuję. W weekend się obżerałam i miałam wrażenie, ze waże 180 kg :-) Waga znów na 64,8, choć w nd było już 65,3.
Trzymam mocno kciuki za ćwiczące :-)

Do góry