Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam ,mam ten sam problem moj syn skonczyl 3 miesiace i wiem ze niedlugo powinnam mu wprowdzac posiłki stałe tylko ze jestem kompletne zielona w tej sprawie,nie wiem od czego zacząć od kaszki?ile tego podawac,czy np. jak juz kaszki to moga byc owocowe czy jak na pierwszy raz nie bardzo?!podawac mu codziennie czy co 2 dzien?dodam ze moj syn rowniez ma skaze białkowa od 2 miesiaca jest karmiony sztucznie,bede barzdo wdzieczna z odpowiedzi ;-)
to powinnam przy nim zostać czy je zmienić?jeśli tak to po jakim czasie?synek ma 3 miesiace teraz.

)Jeśli tak to kiedy. Może któraś z Was miała do czynienia z takim niejadkiem i opanowała sposób karmienia. Aha o soczkach nie ma mowy. Nie przyjmuje żadnych płynów poza mlekiem w stanie skrajnego głodu . Nie ma szans żeby pociągnął butelkę częściej niż co 4 godziny. a podawany łyżeczką wywołuję dreszcze.