reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
ja tez podgrzewalam nawet pani doktor na patronarzu powiedziala mi ze moge na noc zrobic wstawic do lodowki a jak sie w nocy do jedzenia obudzi to podgrzac! ale zrobilam tak tylko pare razy bo jak sie okazalo to szybciej mi wychodzilo podgrzanie wody niz podgrzanie zimnego mleka prosto z lodowki w podgrzewaczu!!!! ale nic hubertowi nie bylo
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Dzis malemu kupilam nowy smoczek do butelki a raczej ustnik nie kapek ten bialy ( avent) , ale maluszek moj nie umial jeszcze z tego pic ( jas za 6 dni bedie mial 6 miesiecy a to jest o 3+) wiec sama sie dziwie
Uzywasie juz takich niekapkow?Podobno sa leprze od smoczkow- nie powoduja prochnicy_ podobno
Uzywasie juz takich niekapkow?Podobno sa leprze od smoczkow- nie powoduja prochnicy_ podobno
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
sylwia jak to wyglada weno zrob zdjecie i wyslij mi
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
polecam strone www. avent.com.pl
nikita33
Fan(ka)
Mój synuś od dłuższego czasu gardzi tymi dwoma produktami - to znaczy jajkami i rybą. Szczególnie martwi mnie ta ryba, bo to przecież żródło fosforu, który jest potrzebny dla kości. No i jaja też powinien jeść. Wiem, że tak całkowicie nie da się ich zastąpić w diecie, ale co można mu podać zamiast ryby na przykład, co ma podobny skład i właściwości. No a co z jajami? Pomóżcie, bo martwię się, przecież dziecko powinno jeść takie rzeczy....
pozdrawiam
nikita
pozdrawiam
nikita
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc nikitko 
co do ryby to polecam Ci pange.to taka ryba morska smakiem przypomina kurczaka.........przynajmniej dla mnie, jak ja robie panierowana albo duszona to poprostu niebo w gebie, polecam Ci sprobowac, u mnie w miescie dostepne sa pangi filety.....trzeba je tylko rozmrozic.....a cena to chyba kolo 14 zl. za kilogram......jestem pewna ze traka ryba Twoj Maluszek nie pogardzi......jezeli chodzi o cos, co ma podobny sklad do ryb....chyba nie ma czegos takiego......
a jesli chodzi o jajka, to przeciez bialko i mozesz to zastapic innym biakiem, zwierzecym..............
co do ryby to polecam Ci pange.to taka ryba morska smakiem przypomina kurczaka.........przynajmniej dla mnie, jak ja robie panierowana albo duszona to poprostu niebo w gebie, polecam Ci sprobowac, u mnie w miescie dostepne sa pangi filety.....trzeba je tylko rozmrozic.....a cena to chyba kolo 14 zl. za kilogram......jestem pewna ze traka ryba Twoj Maluszek nie pogardzi......jezeli chodzi o cos, co ma podobny sklad do ryb....chyba nie ma czegos takiego......
a jesli chodzi o jajka, to przeciez bialko i mozesz to zastapic innym biakiem, zwierzecym..............
nikita33
Fan(ka)
Dzięki, spróbuję z pangą, mam nadzieję, że mu posmakuje. Muszę się tylko za nią rozejrzeć, bo u nas (w sklepach)króluje mintaj..
na pocieszenie mam tyle, że mój synek zaczął niedawno jeść pestki z dyni i ostatnio się doczytałam, ze i w nich jest fosfor. Pewnie nie tyle, co w rybie, ale zawsze....
pozdrawiam
nikita
na pocieszenie mam tyle, że mój synek zaczął niedawno jeść pestki z dyni i ostatnio się doczytałam, ze i w nich jest fosfor. Pewnie nie tyle, co w rybie, ale zawsze....
pozdrawiam
nikita
reklama
Podziel się: