Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U Nas tez dzisiaj maly sukces, Borys wypil 40ml soczku z butli....oby to byl początek do picia z butelki...;-)
bo wyszło mi 14-15 porcji po 200g
dałam czadu
a na śniadanko dałam startą gruszkę z jabłkiem i biszkoptami... w każdym razie muszę powiedzieć że mojemu dziecku obiadek wykonany przez mamę smakował 
Dziewczyny a czy 6-miesieczne dziecko to kisiel z tartym jabłkiem może jeść? Moja mam dziś zrobiła i dała Zosi troszkę, strasznie jej smakował. Wy dajecie?
To tak jak moja, ze słoiczka kaszka może być, ale inna nie. Tak jak napisałaś, to drogi biznes, więc lepiej by było gdyby się nauczyły do zwykłej kaszki.Hmmm moja też dziś zjadła kaszke , szkoda tylko że ta Hippa ze słoiczka ta jej chyba tylko smakuje .
A to dość drogi kaszkowy biznes
Gratulacje, nic trudnego, ale z ilością faktycznie przegiełaś :-)a ja musze się pochwalić, że w końcu sama ugotowałam obiadek dla Kubusia... króliczek wiejski z warzywami... wyszedł mi meeeeega gar i pomroziłambo wyszło mi 14-15 porcji po 200g
dałam czadu
a na śniadanko dałam startą gruszkę z jabłkiem i biszkoptami... w każdym razie muszę powiedzieć że mojemu dziecku obiadek wykonany przez mamę smakował
![]()
Brawo, sukces! Moja tak średnio lubi kuchnie mamy ale muszę próbować bo to gotowe jedzenie to finansowo może wykończyć, szczególnie gdy już zacznie jeść dużo. Ja też wiejskiego królika u wujka zamówiłam i kuraka tylko nie wiem kiedy tam po to pojadę, pewnie dopiero jak film z wesela bedzie bo wszyscy będą mnie męczyli że chcą obejrzeć.a ja musze się pochwalić, że w końcu sama ugotowałam obiadek dla Kubusia... króliczek wiejski z warzywami... wyszedł mi meeeeega gar i pomroziłambo wyszło mi 14-15 porcji po 200g
dałam czadu
![]()
ale moja mama rozmroziła całą porcję królika... no więc nie mogłam tego zamrozić powtórnie... dlatego zrobiłam cały gar 
No to zaszalałaśa ja musze się pochwalić, że w końcu sama ugotowałam obiadek dla Kubusia... króliczek wiejski z warzywami... wyszedł mi meeeeega gar i pomroziłambo wyszło mi 14-15 porcji po 200g
dałam czadu
![]()