Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My dopijamy NAN na dobranoc i jest super:-)
Pojechałam dziś z M. do Legnicy, aby mu elegancki płaszcz kupić, bo poprzedni już znoszony i strasznie obłazi. Mała została z moją siostrą i mamą M. na 3h. Nie chciała jeść szynki z warzywkami ze słoczka, więc nakarmiły ją pomidorową z makaronem. Podobno zjadłaby chętnie cały talerz - bo tak jej smakowało! Na szczęście teściowa soli niewiele, a vegety i kostek wcale nie używa. No, ale zupka na skrzydełkach gotowana:/ Mam nadzieję, że nic jej nie będzie.
1. ja nigdy nie zmieniam reki, zawsze lezy mi na lewej a prawa podaje butleJeszcze cos:
1.
Jak karmicie butla, to dajecie w tych samych pozycjach, czy zmieniacie rece?
Wiadomo, ze poki Polka ciagnela z piersi to skakala z prawej na lewa, ale z butli pije zawsze na moim lewym boku i w prawej rece trzymam butelke.
Czy mam zmieniac ta reke? Czy takie przyzwyczajenie zle nie wplynie, ale na co?
2.
Kumpela doradzila mi by po wieczornym karmieniu MM dac Poli pociagnac kilka razy z innej butli samej wody, by przeplukala usta i wymyla zabki.
Robicie tak??????
filonka - uuuu... az mi ciarki przeszly, ty bido mala
aniam, wronka - jakie te biszkopty? takie normalne czy jakies extra dla dzieci???
Ja kupuje zwykłe petitki czy jakoś tak ( pomarańczowa paczka ) bo one sa mięciutkie .