• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dieta Maluszków

Witaj w klubie;-) Moja też ostatnio jeść nie chce, o słoiczkach nie ma mowy. Zauważyłam, że wciąga wszystko co znajdzie, więc jej rozkładam jedzenie gdzie się tylko da i takie znalezione chyba lepiej smakuje, bo je z uśmiechem na ustach:-) Główny barek sobie zrobiła na podnóżku od krzesełka do karmienia:-D

U nas jest to samo! Tylko Elvie uważaj bo u nas smakują również różne paprochy, ostatnio suchy listek od kwiatka próbowała zjeść.
Mało mnie ostatnio i nie pamiętam czy pisałam: Maja od ponad tygodnia pije wieczorem, w nocy i rano mm! Na razie przymykam oko na nocne jedzenie, widocznie jej trzeba!!!! Cieszę się strasznie,że polubiła mm :)

reklama
Witaj w klubie;-) Moja też ostatnio jeść nie chce, o słoiczkach nie ma mowy. Zauważyłam, że wciąga wszystko co znajdzie, więc jej rozkładam jedzenie gdzie się tylko da i takie znalezione chyba lepiej smakuje, bo je z uśmiechem na ustach:-) Główny barek sobie zrobiła na podnóżku od krzesełka do karmienia:-D
:-D:-D:-D kochena Lanka :-)

kittek a jednak Maja sie przekonala do mm.Super.Moze i Ami wezmie przyklad z kolezanki i w koncu zacznie je pic.
A Lenka jest boska.Nie ma to jak znalezione zarcie.

kittek - super, że MM zaakceptowane;-) Moja też w nocy podjada, ale niech jej na zdrowie idzie:tak:

Dzisiaj z rzeczy znalezionych Lena dorwała czosnek:szok: - biorę ją na ręce a tu taki czosnkowy oddech - masakra:-D Wczoraj M. czosnek obierał i mu kawałek koło lodówki upadł, oczywiście nie podniósł i dzisiaj dziecię znalazło:-D

kittek - super, że MM zaakceptowane;-) Moja też w nocy podjada, ale niech jej na zdrowie idzie:tak:

Dzisiaj z rzeczy znalezionych Lena dorwała czosnek:szok: - biorę ją na ręce a tu taki czosnkowy oddech - masakra:-D Wczoraj M. czosnek obierał i mu kawałek koło lodówki upadł, oczywiście nie podniósł i dzisiaj dziecię znalazło:-D

hehe :D, będzie dziewcze zdrowsze :D

Elvie one chyba na tych samych falach nadają, hehe. Mai wczoraj na noc zawiesiłam wyciśnięty czosnek zawinięty w gazę przy łóżeczku, rano się budzę a Maja miętoli go w rączkach i paluszki do buzi później wkłada. Krzywiła się przy tym tak,że szok, oddech też miała mocno czochowy!!!
Ja jednak myślę aby coś z tym zjadaniem z podłogi zrobić aby się zniechęciła bo przy 150m2 nie dam rady codziennie z mopem biegać. Raz się już prawie dławiła, boję się bo ona bierze do buzi wszystko co znajdzie.
Może właśnie porozrzucam kilka kawałków bułki natartych czosnkiem aby się zniechęciła???

Ostatnia edycja:
Adas tez jak reszta resztkopodłogowożerca :-) Ale uważać trzeba bardzo. Dziś zjadł trochę ziemniaka, takiego prosto z worka, ale dorwał też jablko i okropnie mi się dławił skórką. Jednym kęsem sciągnąl z jablka spory kawalek. dobrze, ze wykrztusil

reklama
u nas z podłogi tez lepij smakuje. ale własnie z strachu przed zadławiieniem to co dzien u nas odkurzanie.

słuchajcie wczoraj dałam po raz pierwszy małemu mleko 3.... i nie wiem czy to mozliwe ale dzis w nocy nie spalismy oboje. strasznie płakał, miał kolke. dopiero po moich masazach zaczał oddawac gazy ale i tak płaczu było z 3 godz w nocy z małymi przerwami.
czy to mozliwe ze od mleka??? bo pozatym nic nowego nie dostał.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry