• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dieta Maluszków

Dziewczyny mój syn nie pił mm, do 7 miesiąca z piersi, potem pierś też była be, ale lekarka powiedziała, że skoro jogurciki je, czasem kaszkę, a po 10 miesiącu jadł kanapeczki z białym serem, albo sam biały ser, to wszystko jest ok.

reklama
aniam Laurka tez nie chciala z nic w swiecie mm a ze nie karmie piersia to trzeba bylo znalesc na nia sposob no i sprawdzilo sie dawanie butli jak juz zasnela. Uwazam ze dziecko nie powinno jesc nieswiadomie ale to byla jedyna mozliwosc i tak w zasadzie zostalo a zeby bylo smieszniej kaszki ktore uwielbiala teraz robia sie ble i zje 4-10lyzeczek i koniec:(

aniam Laurka tez nie chciala z nic w swiecie mm a ze nie karmie piersia to trzeba bylo znalesc na nia sposob no i sprawdzilo sie dawanie butli jak juz zasnela. Uwazam ze dziecko nie powinno jesc nieswiadomie ale to byla jedyna mozliwosc i tak w zasadzie zostalo a zeby bylo smieszniej kaszki ktore uwielbiala teraz robia sie ble i zje 4-10lyzeczek i koniec:(

na spiaco próbowałam i też dupa .
rozbudza się jak czuje że butla i wyje , potem jej uśpić nie można

Witam dziewczyny
chciałam wpaść zobaczyć co i jak ale nie mogę się dogrzebać.
Ala je już wsio oprócz smażonego -dzięki temu i my jesteśmy zdrowsi.
Zupy nie są zbytnio doprawione i młóci je z kluchami, warzywami i mięchem.
Mleko idzie raz -w nocy
Problem mamy z zębami a raczej napuchniętymi dziąsłami i nocki przez to nie są ciekawe.

Salamandra jak najbardziej... tylko za pierwszym razem bym uwazała czy nie uczulą choć te z kompotu nie powinny. Mój M. już szamał aż się mu uszy trzęsły. Zapodałam z serkiem i z jogurtem naturalnym.
13 super że sie odzywasz! no nieźle że Ala je już z wami... podziwiam :tak: ja planuję przejść całkowicie na nasze menu ok. roczku... teraz już je z nami ziemniaczki i zupkę... ale że u mnie zupa tylko w soboty i niedziele jest to w tygodniu gotuje dla niego specjalnie

my tez juz powoli przechodzimy na nasze jedzonko, mala sloiczkow nie chce wiec je to co my...
acha i na normalnym mleku robie budynie, ryz na mleku... i mala wsuwa i nic jej nie jest

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry