Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zrobiłam sobie mokrą jajecznice i jakoś da się zjeść.
Też miałam o te pałki pytać
Dziś muszę obowiązkowo jakoś zjeść rybkę, myślę by w pomidorach zrobić i ich nie jeść, to rybka zrobi się baardzo miękka, taka w sam raz. Od jutra wchodzę na PW i myślę, by zrobić wołowe tak jak się szynke robi, takie kawały mięcha w cebuli duszonę, do tego buraczki a dla męża ziemniaczki i ogórek
Witajcie
zaglądłam do Was zapytać czy są tu jakieś dziewczyny w ciąży które stosują tą dietę? Czy to bezpieczne? Czy mogłabym prosić o rozpiskę diety?
Z góry dziękuję
Mama - ja dodaję mąkę kukurydzianą, bo skrobi nigdzie nie mogła dostać i jakoś mi to nie szkodzi)
Co do tych udek pieczonych, to ja bym nie dodawała tego "pomysłu na", bo tam w składzie jest na pewno cukier, lepiej piec w worku, ale z własnymi przyprawami, ale każdy robi tak jak uważa i rozumiem też, że nie można popadać w paranoję...
Lilith- biedna ty jesteś naprawdę...
nie mam pomysłu na kolację...
aaaa ciasto jogurtowe z dodatkiem mleka w proszku też wychodzi bardzo smaczne)