reklama

Dieta odchudzająca starającej

Zrobiłam sobie mokrą jajecznice i jakoś da się zjeść.

Też miałam o te pałki pytać :D
Dziś muszę obowiązkowo jakoś zjeść rybkę, myślę by w pomidorach zrobić i ich nie jeść, to rybka zrobi się baardzo miękka, taka w sam raz. Od jutra wchodzę na PW i myślę, by zrobić wołowe tak jak się szynke robi, takie kawały mięcha w cebuli duszonę, do tego buraczki a dla męża ziemniaczki i ogórek :)

reklama
Witajcie
zaglądłam do Was zapytać czy są tu jakieś dziewczyny w ciąży które stosują tą dietę? Czy to bezpieczne? Czy mogłabym prosić o rozpiskę diety?
Z góry dziękuję :)

Mama - ja dodaję mąkę kukurydzianą, bo skrobi nigdzie nie mogła dostać i jakoś mi to nie szkodzi:))

Co do tych udek pieczonych, to ja bym nie dodawała tego "pomysłu na", bo tam w składzie jest na pewno cukier, lepiej piec w worku, ale z własnymi przyprawami, ale każdy robi tak jak uważa i rozumiem też, że nie można popadać w paranoję...

Lilith- biedna ty jesteś naprawdę...

nie mam pomysłu na kolację...

aaaa ciasto jogurtowe z dodatkiem mleka w proszku też wychodzi bardzo smaczne:))

WIKULA- dzieki za odp.no wlasnie ja tez nigdzie nie moge dostac tej mazeiny ;/a mąke kukurydzianą mam :)

to jutro jak dzieci zawioze do przedszkola to po powrocie zabieram sie za:
ciasto jogurtowe
i
pizze

jutro oboje z Tomem mamy 3 dni P+W wiec pizza jak znalazl:) mam nadzieje,ze mi wyjdzie...

co do palek to ja na poczatku kupowalam pomysl na ,ale jak dziewczyny odradzily to sama dobralam przyprawy i jest si:)

Ja bym sobie lody zrobiła :D:D

Bafinko, kup taki spory kawałek, podziel na grube plastry, i duś w wodzie, wtedy na pewno Ci nie zmięknie.
Tak samo jakbyś z szynki wieprzowej robiła :)

Mama, pizza świetny pomysł :)

Co do pomysłu na to ja jedynie robiłam chińszczyznę, nie zaszkodziło :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry