Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To powodzenia!!Tak właśnie zrobiętylko nie mogę rozpakować tych książek co tu są na forum podane
ale próbuje jakoś
![]()
no i oczywiście marzy mi się już jakaś sałatka, ale do środy wytrzymam
jestem dzielna
w Biedronce jest fajna sałata weekendowa- kosztuje paczka niecałe 3zł i jest w niej mieszanka już postrzępionych różnych rodzajów sałaty :-) chyba lepiej wychodzi to kupić niż normalną zieloną i mieć ciągle ten sam smak? ja się na to skuszę, bo mój brat poleca- też jest na diecie i juz schudł 13kg
no ale on jeszcze chodzi na siłownię ;-) ja narazie muszę sobie darować jazdę na rowerze, bo mam zapalenie nadgarstka i raczej nie utrzymam kierownicy- już i tak autem źle się jeździ, tym bardziej że to prawa ręką
ale spoko-loko damy radę
jutro będę u babci (albo dziś) to się zważę i zobaczę czy coś mi zleciało ;-) bo jak nie to cos wytnę i też będzie na suwaczku dietowym postęp
;-) tylko nie wiem czy waga mi pokaże prawdę, bo teraz u mnie @ i pewnie ta małpa coś sfałszuje. ale mam nadzieję, że choć kilogram spadł 

Ja zmielilam blenderem - nie byly idealnie zmielone, ale o wiele drobniejsze.ja właśnie nie mam jak zmielić otrębów, więc cierpliwie czekam na drugą fazę, żeby móc użyć mąki kukurydzianej
no to widzę, że od jutra obie zaczynamy IIfazę![]()
Ja zmielilam blenderem - nie byly idealnie zmielone, ale o wiele drobniejsze.
a potem ona mi będzie mielić w termomiksie, bo jak zrobi sobie wszystkie badania to też na dietke przechodzi
rodzinne odchudzanie ;-) wyciągniemy zdjęcie rodzinne przed a potem po i będziemy się chwalić ;-) jedynie mój małżon będzie z niezmienioną figurą- chudzielec jeden