reklama

Dieta odchudzająca starającej

według mojego testu faza II będzie do kwietnia :dry: a potem prawie rok fazy III. pewnie przez ten czas juz przywyknę ;-) ja mam rower stacjonarny, ale na jakieś 2 miesiące jestem wyłączona z jeżdżenia, bo mam nadgarstek "zepsuty". zostają mi spacery- z moim psem to raczej bieg za futrzakiem, więc nawet lepsze wykonanie :-p

reklama
ja nie wiem czy spada :eek: bo nie mam wagi :-p a pozatym @ więc pewnie słabiutki wynik będzie ;-) dziś albo jutro się zważę u babci, bo tam będziemy

monisia ja mam dzis 6 dzień I fazy- od jutra zaczynam II fazę. po ubraniach jeszcze zdecydowanie nic nie widać!! bo mam spodnie na gumce ;-)

ja mam teraz @ więc waga może nic nie pokazać :-p a swojej wagi nie powiem nikomu :-p ważyłam się tydzień temu (tzn. w środę) i wynik który zobaczyłam zostanie w mojej głowie do końca życia- nigdy tego nie ujawnię. i mam nadzieję, że pierwszy i ostatni raz zobaczyłam taki wyniki ważenia. ostatecznie mogę po schudnięciu mówić ile mi zeszło, ale wagę ukryłam w ciemnym miejscu mózgu i nikt do niej już nigdy nie dotrze ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry