B
bunia87
Gość
w rzeczy samej ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam i gratuluje pierwszych zrzuconych kgTo i ja sie melduję!!!!
Cudny watek!!!!
Apropos nalesników - wiem, ze w mleku jest sporo weglowodanów więc mozna zrobic albo z sama woda albo pół na pół mleko/woda - moja ciocia robi nalesniki na wodzie przez cale zycie i tez sa dobre
Jestem na dukanie od soboty!!!
No i zamówiłam sobie w Klubie dla Ciebie obie ksiazki z ta dieta- juz do mnie jada![]()

Moj M to wrecz przeciwnie - ostatnio troche schudl i wazy "tylko 108" (a bylo 120). Ale na szczescie przy jego wzroscie (2m) tak tego nie widac;-)Mój małż to też straszny chydzielec, waży 63kg przy wzroście prawie 180cm, ale w końcu nie jestem od niego grubsza (cięższa), hehehe.
Moja teściowa (z którą mieszkamy w jednym domu, mamy podzielony na pół) też planuje przejść na tą dietkę, tylko jak skończy leczenie, więc będę miała towarzyszkę, ale to dopiero z a miesiąc....
Hej dziewuszki :-) Jest nowa książka z przepisami dukana przygotowana specjalnie dla Polaków.
Ma ktoś tą książeczkę?
NieHej dziewuszki :-) Jest nowa książka z przepisami dukana przygotowana specjalnie dla Polaków.
Ma ktoś tą książeczkę?

Nie
Na torrentach tez jej nie ma;-)
Zrobilam te kluseczki twarogowe i wydzly takie sobie... Chcialam je na slodko z jogurtem i dalam za duzo slodzika. Tak w ogole to doszlam do wniosku, ze nie przepadam za twarogiem![]()
Hej dziewuszki :-) Jest nowa książka z przepisami dukana przygotowana specjalnie dla Polaków.
Ma ktoś tą książeczkę?

Jak już to skrobię kukurydzianą (nawet lepiej niż mąkę), ake ziemniaczanej nie wolno!Jest w Klubie dla Ciebie
czy do nalesników mozna dac skrobie ziemniaczana zamiast maki kukurydzianej????