reklama

Dieta odchudzająca starającej

Ja właśnie powróciłam ale nawet nie zdołam nadrobić co pisałyście ;/
U mnie z dietką super, choć zaś jestem na znienawidzonej przez siebie PW :D Ale mam nadzieję, że 3 dni jakoś zmęczę i szybko przeleci :)

Za to powiem wam, że mój zaczął jęczeć :( Że przesadzam, bo mogłabym już wejść na utrwalanie.. tylko powiem wam, że waga wyglądowi nie równa.. można ważyć mało ale nadal nie wyglądać dobrze.. u mnie problem tkwi w udach i nie wiem jak sobie z nimi zaradzić mimo ćwiczeń.. co gorsza, schodzą ze mnie kiloski z góry i faktycznie mało ciekawie to wygląda, kości na górze tłuszcz na dole :D
Coś mi się wydaje, że trochę przesadzasz z tym swoim wyglądem...
Przy 52kg naprawdę nie można źle wyglądać, musisz chyba być mniej ostra, krytyczna dla siebie...

reklama
Masz rację, że przy 52 nie można ale chyba mając z 165 a ja mam 158cm.. i po prostu źle się czuję obecnie.. zawsze ważyłam coś koło 49-50 kg i do takiej wagi jestem przyzwyczajona.. patrzę na siebie faktycznie dość krytycznie ale bez przesady żebym chciała wyglądać jak jakis patyczak, bo to tego i tak duuużo by mi brakowało. A kości mąż to w mięsnym sobie może kupić ;p

a ja się muszę pochwalić :-D

zważyłam się wczoraj i............

mam 6kg mniej!!!!!!! :-D

muszę sobie uaktualnić suwaczek :-D

nie powiem, zdziwiona jestem jak diabli, że aż tyle zeszło, bo przecież ciągle jadłam :tak: a tu 6kg :-D motywuje to, motywuje. teraz będę wolniej chudnąć pewnie, ale wiem, że schudnę!!! jak byłam na kopenhasnkiej (czyli kawa+jajko) to nie schudłam tyle. po 14 dniach męczarni waga pokazała 2kg mniej, a miesiąc później 5 więcej :dry: a tu!!! tydzień jedzenia dobroci i 6 kg sobie poszło!!!

kocham was!!!!!!!!!!! :-D

no a za postępy małżon kupił mi taką patelnię:

PATELNIA TEFLONOWA TEFAL DO INDUKCJI INGENIO!!! (1215157411) - Aukcje internetowe Allegro

no i teraz to będę mogła szaleć w kuchni ;-)

Bunia!! bardzo się cieszę, że taka zadowolona jesteś, to faktycznie imponujący spadek no i od razu jak psychicznie się człowiek lepiej czuję :) Gratulację!!

Monisia, Ty się nie przejmuj, raz się nic nie stanie :) Ja za to ostatnio zjadłam 2 porcję otrębów, więc i wiecej mleka i otrębów i się nie przejmuję :) Co najwyżej trochę dłużej potrwa dietka..

Witam serdecznie. Tak skromnie się zapytam, czy można dołączyć do grona "proteinek" mimo iż nie jestem staraczką? Jestem mamą październikówką 2009 i mam córcię, Maję. Na Dukanie jeszcze nie jestem, ale mój wygląd ewidentnie się prosi o to by przejść na dietę... Strasznie ciężko mi po ciąży wrócić do "normalności";/

reklama
sawi jaki kryzys? :-D nie miałam żadnego kryzysu!! wszystko poszło gładko i pięknie!! ;-) a czuję się świetnie- dziękuję. zwłaszcza jak zobaczyłam 6kg mniej na wadze :-D

monisia nie martw się!! tak szczerze, to ja w tej pierwszej fazie przesadziłam trochę z otrębami (bo w tych bułeczkach było ich więcej niż dzienna porcja), ale ładnie mi zeszło!! ty masz mniej do schudnięcia, to ci to wolniej zejdzie. mi test wyliczył, że w tej pierwszej fazie mam schudnąć 2,4kg. a schudłam 6!! widać na mnie otręby dobrze działają ;-) mąką ziemniaczaną się nie przejmuj- mama05 też jest na dukanie i użyła ziemniaczanej do czegoś i wszystko było si. nie martw się :-)

Witam serdecznie. Tak skromnie się zapytam, czy można dołączyć do grona "proteinek" mimo iż nie jestem staraczką? Jestem mamą październikówką 2009 i mam córcię, Maję. Na Dukanie jeszcze nie jestem, ale mój wygląd ewidentnie się prosi o to by przejść na dietę... Strasznie ciężko mi po ciąży wrócić do "normalności";/

ano zapraszamy!!! każdy walczący na dietce proteinowej jest tu mile widziany- kolejne wsparcie i doping :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry