reklama

Dieta odchudzająca starającej

SUZI- bedzie dobrze:))niedlugo wiosna bedzie wiecej swieżych warzyw to warzywa bedziesz podjadać-rzodkiewkę,kalarepę,marchewkę...:))
No mam taką nadzieje:tak: I nawet jak jestem na P+W to jest fajnie! Jakoś tak demotywują mnie same P, brak mi pomysłów na tą fazę:-(
Ja gdzieś wyczytałam że nie można jeść parówek nawet drobiowych:confused2: Kabanosy drobiowe jadłam ale te z biedronki bo z lidla jakoś mi nie podchodzą a poza tym mam nie po drodze do tego sklepu:sorry:

reklama
hej! ja znowu zaszalałam..ale waga stoi w miejscu ufff...od dzisiaj zaczynam od nowa i tym razem sie nie poddam..o nieee
Mam taki pomysł ... :zawstydzona/y: tylko nie wiem czy jest dobry, bo nie chcę zaśmiecać forum...
Ale może będziemy pisały to co zjadłyśmy w danym dniu. Może jak "udostępnimy" nasz jadłospis to będzie nam łatwiej???
Będzie nam wstyd oficjalnie "grzeszyć":-D

jasne, ze zaczynamy!!! ja z jedzeniem nie mam problemu tylko te wszystkie ciastka w pracy to dla mnie najwieksza masakra..dzisiaj np mamy full ciasta w pracy bo kolezanki corka miała w sobote wesele..ale nic nie tknełam hehe

no to tak: rano zjadłam jajecznice z 2 jajek, około 11 zjadłam serek wiejski..litr wody za mna i własnie pije zieloną herbatke

Asiiek no to pieknie!!!! Ja dziś wypiłam 2 kawy, zjadłam pół serka wiejskiego. I wszystko stoi mi w gardle:eek: Nie chce mi się jeść:-( Ale na obiadek zjem rybkę! Na kolacje ser biały. Zaraz będę piła herbatkę czerwoną <mniam>

Dziewczyny dziś chcę porozmawiać z moim ginkiem o CLO. Czy jak zacznę go brać to waga znów pójdzie w górę?:-(Nawet jak będę dalej na diecie?
W sumie to zobaczymy co ginek powie:tak:
Asiiek a jesteś teraz na I f?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry