reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
ja przez dwa dni poszalałam..najpierw urodziny babci a wczoraj ur kolezanki w pracy no i uległam ..a waga ani drgnie...dzisiaj i jutro robie sobie proteinki co by to znowu ruszyc hehe

na pierwszej stronie są fajne linki do stron z przepisami, polecam wam!
Dzięki kochana:) Dziś poprzeglądam sobie przepisy. Mam co prawda fajną stronkę ale jestem ciekawa innych doznań kulinarnych:tak:

ja przez dwa dni poszalałam..najpierw urodziny babci a wczoraj ur kolezanki w pracy no i uległam ..a waga ani drgnie...dzisiaj i jutro robie sobie proteinki co by to znowu ruszyc hehe
Asiek jak patrze na Twój awatar to gębula śmieje mi się od ucha do ucha:-) Cudny jest:-D
Ja 2 dni tez odpuściłam sobie dietkę ,ale od dziś START:tak: Już chyba się tak przyzwyczaiłam że bardzo mi jej brakuje:zawstydzona/y:
Rybka się już marynuje, a na śniadanko będzie jajecznica:)

I wiecie co rano w toalecie zlokalizowałam dużą ilość śluzu płodnego:szok: Tylko jeszcze taki zabarwiony na brązowo. No i nie wiem czy powinniśmy działać już? :eek:

witam sie kochane Dukanki :))

SUZI- jest śluzik to dzialaj -chlopaki maja juz w czym przeżyć :)))mi sie pojawil w 7d.c.(a mam 27 dniowe) i dzialalismy w 7 i 9 i 11 d.c :))) dziś mam 12d.c. i slucu znacznie mniej -wczora mialam potop :))

rowniez polecam pierwsza stronkę z przepisami :)

JUSTA- fajnie,ze sie odezwalaś no i super ,za na wadze nadal 5 z przodu :)))gratki :))

witam sie kochane Dukanki :))

SUZI- jest śluzik to dzialaj -chlopaki maja juz w czym przeżyć :)))mi sie pojawil w 7d.c.(a mam 27 dniowe) i dzialalismy w 7 i 9 i 11 d.c :))) dziś mam 12d.c. i slucu znacznie mniej -wczora mialam potop :))

rowniez polecam pierwsza stronkę z przepisami :)

JUSTA- fajnie,ze sie odezwalaś no i super ,za na wadze nadal 5 z przodu :)))gratki :))

Kurde no sama nie wiem. Pierdoła jestem że nie zapytałam lekarza czy już w tym cyklu mamy działać:wściekła/y:
Obawiam się że mąż będzie się bał mnie dotknąć a co dopiero ...:zawstydzona/y::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry