reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
hehe ....dostalam go od pewnej dziewczyny z innego forum na szczescie...jej przyniosł i bardzo szybko zaszła w ciazy..na mnie cosik nie działa :no:

Zobaczysz przyniesie szczescie w najmniej oczekiwanym momencie :tak:
Jejku jakm ja sie dzis wynudziłam:wściekła/y: W tv nic nie ma, maz w pracy i tak siedze bezczynnie...Chyba przeczytałam wszystkie posty na tym forum:-D

Witam się niedzielnie:-D Z kawusią:tak:

Bafinka to dobrze że waga stoi ;) Jesteś dalej na III f czy odpuściłaś dietkę?
Ja dziś miałam mieć P+W ale robie same P bo wczoraj byliśmy na dniu Babci...a wiecie jakie są Babcie:-D No za nic nie da się przetłumaczyć że jest się na diecie:-D I zjadłam zakazane:tak: No ale przynajmniej Babcia szczęśliwa !
Coś widzę że mało tu zaglądacie:-(
Ja wczoraj weszłam na wagę , a bardzo się bałam że "nadmuchał" mnie ten gaz:-D i waga pokazała 58:-) ale suwaczka jeszcze nie zmieniam bo wczorajsze grzeszki pewnie zrobiły swoje;-)
Buziolki dla Was kochane

SUZI- nooooooooo piekna waga-&&&& zeby jutro byla taka sama albo niższa:))

BAFINKA- no widzisz-masz i dzidzie i niską wage:))super kochana ,ze wszystko si :)

hej! ja znowu zaszalałam..ale waga stoi w miejscu ufff...od dzisiaj zaczynam od nowa i tym razem sie nie poddam..o nieee
Dzień doberek:-D
Kochana to jest nas dwie! Normalnie ze mną jest coś nie tak:wściekła/y: Z tej radości że waga pokazała 58 to wczoraj zjadłam obiad:wściekła/y: Jakiś świr jestem:szok: Zamiast motywacji to ja zafundowałam sobie ucztę:eek: Nie rozumiem tego!!!
Może Wy mnie jakoś zmotywujecie???? PROSZĘ!:zawstydzona/y:
Asiek zaczynamy razem???? Ja też bardzo chce dotrwać do końca!:tak:Chociaż jeszcze 5 kg!

ASIIEK,SUZI- prosze sie wziac w garść i nie kombinować:))))na uczty przyjdzie czas!!:)

ja bylam na fazie II ponad 3 miesiące i 10 kg pooooszlo ,wiec prosze sie trzymać.

a jecie parówki drobiowe(biedronka) kabanosy drobiowe(lidl)
kapuste na gęsto??????????
kupcie sobie np.olejek migdalowy-dodajcie 2,3 krople do naturalnego jodurtu i juz czujesz ,ze masz migdalowy jogurt!!
pijcie wode,zieloną herbate-2 dziennie.
jedzcie ryby...ja jadlam sporo patek z kurczaka z pomyslem na z Winiary z piekarnika...kombinujcie-ta dieta nie jest nudna tylko trzeba troche wysilku ,zeby poznać co wolno-powodzenia !!!!!!!!!!!!:):):):):)

ASIIEK,SUZI- prosze sie wziac w garść i nie kombinować:))))na uczty przyjdzie czas!!:)

ja bylam na fazie II ponad 3 miesiące i 10 kg pooooszlo ,wiec prosze sie trzymać.

a jecie parówki drobiowe(biedronka) kabanosy drobiowe(lidl)
kapuste na gęsto??????????
kupcie sobie np.olejek migdalowy-dodajcie 2,3 krople do naturalnego jodurtu i juz czujesz ,ze masz migdalowy jogurt!!
pijcie wode,zieloną herbate-2 dziennie.
jedzcie ryby...ja jadlam sporo patek z kurczaka z pomyslem na z Winiary z piekarnika...kombinujcie-ta dieta nie jest nudna tylko trzeba troche wysilku ,zeby poznać co wolno-powodzenia !!!!!!!!!!!!:):):):):)

Mnie to chyba trzeba do pionu postawić:wściekła/y: Zaczyna brakować mi słów do samej siebie!!!:wściekła/y: Tak dobrze mi szło... Chyba przestanę się ważyć bo z tej radości głupoty robię:-D
Mama masz całkowitą racje! Dieta jest super tylko trzeba trochę poświęcenia! a ja to chyba leń jestem:tak::zawstydzona/y:
Przecież jest tyle fajnych przepisów, można jeść do woli... a tu takie psikusy:wściekła/y:
OBIECUJĘ poprawę !!!! DAM RADĘ! Będę powtarzała to 100 razy dziennie !:tak:
I zauważyłam że "grzeszę " jak jestem w domu, bo jak idę do pracy to zabieram to co jest dozwolone i to jem. A siedzę w domu i podjadam z nudów:wściekła/y: Bo nawet głodna nie jestem:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry