Asiiek
Fanka BB :)
hehe ....dostalam go od pewnej dziewczyny z innego forum na szczescie...jej przyniosł i bardzo szybko zaszła w ciazy..na mnie cosik nie działaAsiek jak patrze na Twój awatar to gębula śmieje mi się od ucha do ucha:-) Cudny jest
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe ....dostalam go od pewnej dziewczyny z innego forum na szczescie...jej przyniosł i bardzo szybko zaszła w ciazy..na mnie cosik nie działaAsiek jak patrze na Twój awatar to gębula śmieje mi się od ucha do ucha:-) Cudny jest
![]()

hehe ....dostalam go od pewnej dziewczyny z innego forum na szczescie...jej przyniosł i bardzo szybko zaszła w ciazy..na mnie cosik nie działa![]()

W tv nic nie ma, maz w pracy i tak siedze bezczynnie...Chyba przeczytałam wszystkie posty na tym forum
Z kawusią
No za nic nie da się przetłumaczyć że jest się na diecie
I zjadłam zakazane
No ale przynajmniej Babcia szczęśliwa !
i waga pokazała 58:-) ale suwaczka jeszcze nie zmieniam bo wczorajsze grzeszki pewnie zrobiły swoje;-)Dzień doberekhej! ja znowu zaszalałam..ale waga stoi w miejscu ufff...od dzisiaj zaczynam od nowa i tym razem sie nie poddam..o nieee

Z tej radości że waga pokazała 58 to wczoraj zjadłam obiad
Jakiś świr jestem
Zamiast motywacji to ja zafundowałam sobie ucztę
Nie rozumiem tego!!!
Chociaż jeszcze 5 kg!ASIIEK,SUZI- prosze sie wziac w garść i nie kombinować)))na uczty przyjdzie czas!!
ja bylam na fazie II ponad 3 miesiące i 10 kg pooooszlo ,wiec prosze sie trzymać.
a jecie parówki drobiowe(biedronka) kabanosy drobiowe(lidl)
kapuste na gęsto??????????
kupcie sobie np.olejek migdalowy-dodajcie 2,3 krople do naturalnego jodurtu i juz czujesz ,ze masz migdalowy jogurt!!
pijcie wode,zieloną herbate-2 dziennie.
jedzcie ryby...ja jadlam sporo patek z kurczaka z pomyslem na z Winiary z piekarnika...kombinujcie-ta dieta nie jest nudna tylko trzeba troche wysilku ,zeby poznać co wolno-powodzenia !!!!!!!!!!!!![]()
Zaczyna brakować mi słów do samej siebie!!!
Tak dobrze mi szło... Chyba przestanę się ważyć bo z tej radości głupoty robię

Bo nawet głodna nie jestem:-(