Ataata
Grudniowa Mama '07
Ewcia no właśnie ta wanienka Stefanki to mi sie malutka wydaje, tzn mam wrażenie że maluszek bedzie miał w niej tylko dupke zamoczoną... Dlatego bede miała zwykłą wanienke (od siostry) a do tego kupie właśnie taki wkładzik co pokazałam bo też jakoś stracha mam przed kąpielą, a takto obie ręce wolne. Takie wanienki co Ty wybrałaś, to są u nas, i też miałam taką kupić
Co do pościeli to właśnie myślałam o Ikei, bo ja mam pokój na zielony kolor i maluszkowi też dobieram wszystko pod ten kolor, dlatego ta kołderka seledynowa w Żyrafki, ale do Ikei itak chyba sie wybiore wcześniej bo wiem że tam też pokój maluszka użądzają właśnie na zielono lub niebiesko (te 2 kolory wchodzą w gre), a ten zielony kolor z Ikei poprostu jest powalający, taki mocny, strasznie mi sie podoba, niebieski z resztą też, tyle że tam napewno drożej..:-(
Co do kosmetyków to niemam pojęcia...
kompletnie sie nie znam, niewiem jakiej firmy i co mi potrzebne wogóle. Podpytam dziś siostry co używała a co uczulało, bo ja nie mam doświadczenia w tych sprawach

Co do pościeli to właśnie myślałam o Ikei, bo ja mam pokój na zielony kolor i maluszkowi też dobieram wszystko pod ten kolor, dlatego ta kołderka seledynowa w Żyrafki, ale do Ikei itak chyba sie wybiore wcześniej bo wiem że tam też pokój maluszka użądzają właśnie na zielono lub niebiesko (te 2 kolory wchodzą w gre), a ten zielony kolor z Ikei poprostu jest powalający, taki mocny, strasznie mi sie podoba, niebieski z resztą też, tyle że tam napewno drożej..:-(
Co do kosmetyków to niemam pojęcia...