reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dla dzidziusia

A my wczoraj kupiliśmy dla Adaska kosmetyki do pielęgnacji ciałka ;-) + waciki, patyczki, nawilżane husteczki, szczotka do włosów...
Zdecydowałam się na nivea baby. Zobaczymy jak na nie zareaguje. A do pupki bepathen.

No i dwa bodziaki. Moja mam wyciągneła wczoraj swoje zdobycze. Z trzech bodziaków dwa są w kolorze... różowym :-D a zaklinała się, ze nic nie kupiła wcześniej (zanim nie wiedzieliśmy jaka płeć), ach te babcie.

Oglądaliśmy też wanienki ze stelazami. I w końcu nic nie wybraliśmy ;-(
Bo do wybranego modelu wanienki nie było sttelaża, a to co było do wystawionych stelaży nie spodobało nam się ;-(

reklama
no polwoli mi zaczyna brakowac miejsca :))
belka ja robie zakupy w TKmax. najczesciej w Exeter ale tez w Weston-s-Mare a wczoraj bylismy w Bristolu. w TKmax mozna kupic bardzo rozne rzeczy w bardzo niskich cenach. np spiworek grobag jak widzialas pewnie w mother kosztuje ok 25 a my wczoraj kupilismy za 15£. ja uwielbiam zakupy i wyszukiwanie okazji!! w tkmax znajdziesz firmowe rzeczy w bardzo niskich cenach dlatego moja corka ma juz duzo ciuszkow np. KENZO, Dior. jesli chodzi o buty i inne rzeczy to sa to pojedyncze sztuki.
a co do wanienki to tez mamy dylemat!!

stefanka to prawda TKmax jest naprawde fajny :) Karol ostatnio kupil sobie dresiki do pracy Nike za £8.
Ja patrzylam tam ciuszkow dla Dzidzi ale narazie sie powstrzymuje poki nie wiem co bedzie :zawstydzona/y: widzialam ostatnio taka sliczniutka rozowa sukieneczke :-) w sam raz na swieta ale niestety musialam sie powstrzymac bo jak urodzi sie chlopczyk to mu jej przeciez nie zaloze :zawstydzona/y:

Agatka to wlasnie na zdjeciu wyglada jak wklad ale spokojnie moze egzystowac oddzielnie. i jest stabilne. wlasnie tez sie zdziwilismy w sklepie. nawet mi sie wydaje ze za duze do wanienki by bylo...

Stefanka dziękuje za propozycje, ale chyba by sie to nie opłacało, szkoda zachodu, a pozatym mam juz wanienke.. ale dzięki;-)

Właśnie posprzatałam w szafie i szafkach żeby zrobić miejsce na ubranka dla maluszka. Śmiać mi sie chce bo normalnie nie miałam miejsca na ciuszki i zachodziłam w głowe gdzie ja to pochowam, no i posprzątałam i wiecie co... wywaliłam tyle rzeczy że teraz mam chyba ze 4 wolne półki mimo że ubranka już poukładane na półeczce. Wiecie ile betów wywaliłam....? 2 ogromne tobołki które trzeba było wynosić w prześcieradłach bo takto by worków brakło:-D
No i teraz mam wszystko ślicznie w kosteczke poukładane, czeka na wypranie i wyprasowanie. A ile radości mi to przyniosło to wam mówie. W końcu coś mnie ucieszyło:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Oprócz tego właśnie siostra mi napisała że jak przyjedzie to mi przywiezie ubranka po dzieciakach... oprócz tego przywiezie mi:
-elektroniczny laktator
-elektroniczną nianie
-fotelik samochodowy
-wanienke
-podgrzewacz
-poduszke do karmienia
Przepraszam że tak sie chwale ale poprostu sie strasznie ciesze, że tyle mi odpadnie zakupów bo z kasą krucho... A pozatym w końcu choć na chwilke mi chumor wrócił.
Aha taką pościel kupuje, zobaczcie sobie, bo naprawde mają śliczne wzorki no i takie żywe... do tej pory co oglądałam to te kolory były takie pastelowe i mało kolorowe, a te są naprawde śliczne KOMPLETY POŚCIELI 3-EL. DO ŁÓŻECZKA 100x135cm (258788020) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. ja biore tą seledynową w Żyrafki :biggrin2: a do tego od tej samej dzioewczyny kupuje rożek z wkładem kokosowym w identycznych kolorkach.
Jeszcze tylko poluje na łóżeczko na Allegro i czekam na kocyk czarno-biały "zebra"
Wózek już mam więc jeszcze tylko kosmetyki i pare rzeczy, no może nie pare bo jeszcze troche tego jest, no ale już o połowe mniej...

A no i z tej całej radości zrobiłam zdjęcia moim ubrankom i wózeczkowi...:sorry:

Przepraszam że sie tak chwale, ale uwieżcie mi poprostu musiałam bo już dawno nie czułam sie taka ucieszona;-)

Oki już nie zanudzam...
Miłej nocki

reklama
Ataata ;-) no Twe maleństwo już przygotowane na przyjście na świat.
Widzę, że od razu poprawił Ci się też nastrój!
A co do pościeli to fajna też jest w IKEA. Ale jeśli ta pasuje Ci do reszty to nie namawiam na zmianę planów ;-)

A co do wanienki o jakiej pisała Stefanka to u nas w mothercare też są. Można do tego kupić też stelaż. Oglądaliśmy, ale mieliśmy podobne odczucie jak Ty, że to jak wkładzik do wanienki.
Przez przypadek wczoraj znaleźliśmy wanienkę, która okazała się dla nas idealna ;-)
Ma wszystko to co chcieliśmy aby miała. I stelaż z mata antyślizgową do tego też kupiliśmy ;-)
Okbaby
Okbaby
Ataata a o jakich kosmetykach myślałaś dla maleństwa? Masz coś na oku?

Do góry