• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dla dzidziusia

zanim wkleję fotkę limuzyny na, którą czekam (bo sprowadzają fotelik), pochwalę się pokoikiem Adasia
oczywiście łóżeczko jeszcze złożone, ale ubranka w komodzie poukładałam ;-)
pokoik w nowym mieszkaniu będzie też zielony, ale z dodatkiem koloru niebieskiego ;-)

reklama
Ewa gratuluje :tak: Ja dopiero wczoraj zaczelam ogladac ciuszki i patrzec co jeszcze musze dokupic, a jutro zaczne prac i moze spakuje juz torbe do szpitala :tak:
Niby jeszcze tylko jakies 8 tygodni ale wydaje mi sie ze to nigdy nie nadejdzie:zawstydzona/y: Tak bardzo bym chciala juz ale dochodze do wniosku ze jeszcze nie bo nie jestesmy gotowi :-( I to mnie najbardziej martwi jeszcze tyle do zrobienia:-(:szok:

Belka ja też nie jestem gotowa. Nie poprałam ubranek. Nie mam rzeczy dla siebie do szpitala i kosmetyków dla małego. Ani wanienki, ani nawilżacza. Teraz niestety pochłania nas szał z tamtym mieszkaniem, a nie z dzidziusiem...
50 dni mi zostało, niby dużo, ale z drugiej strony czas tak szybko leci, że coraz bardziej mnie przeraża wszystko.

No nie Ewa, nasi chłopcy mają takie same komody:-):-):tak:

Podobają mi się w niej szuflady bo są głębokie i można dużo pomieścić.

;-) kupiliśmy bo tania i nie będzie szkoda jak się zniczy, no i do tego fakt funkcjonalna, zgadzam się z Tobą Dotka ;)
Mamy do tego też szafę ;-) ale nie rozkładamy, bo jak na razie w tej komódce pomieści się wszystko.

To Was dziewczyny troszkę zestresuje....:tak::-D(nie no żartuje)

Ja juz się spakowałam do szpitala...tylko ja mam taki charakter, że wszystko robię duuuużo wcześniej...

Nie mam tylko kosmetyków dla małego...:tak:

Ale zdążycie, jest jeszcze czas;-)

Ewa my mamy tak jak Wy :tak: wzielismy sie za mieszkanie i remonty i wiecej czasu i pieniedzy teraz poswiecamy na to. Ale w listopadzie wezmiemy sie w garsc i kupimy reszte :tak: A mianowicie wozek i lozeczko:tak: W tym tygodniu planuje kupic wanienke i rzeczy do szpitalnej torby no i wkoncu ja spakowac:-) a kosmetyki dla maluszka juz mam, brak mi tylko pampersow i chusteczek :tak:

Belka ;-) no to spokojnie dacie radę wszystko ogarnąć w terminie ;-)
A na jaką wanienkę się zdecydowałaś? Taką klasyczną? Czy znalazłaś jakąś szczególną?
Bo ja jeszcze nie wiem. Najpierw myślałam, że najlepsza będzie taka nakładana na wannę, z korkiem aby łatwo wypuścić z niej wodę, ale w nowym mieszkaniu zdecydowaliśmy się na prysznic i to na tyle nietypowy, że nijak wanienki tam nie wstawię...

reklama
Ewa my zdecydowalismy sie na klasyczna wanienke :tak:
Przyznam sie ze myslalam o jakis udogodnieniach jak na przyklad to:
Brevi Bath Dresser : mothercare
ale doszlam do wnisku ze kosztuje sporo a tak naprawde tylko na pierwsze miesiace.Potem myslalam zeby kupic poprostu gabke lub cos takiego:
Bath tub support : mothercare
az wkoncu doszlam do wniosku ze najlepsza bedzie klasyczna wanienka:
Classic Winnie the Pooh Bath set : mothercare
z Kubusiem Puchatkiem rzecz jasna :tak: Gdzie zechce tam wykapie i bedzie dobra na dluzej:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry