reklama
belka
Klub grudniówek'07
Ewa gratuluje
Ja dopiero wczoraj zaczelam ogladac ciuszki i patrzec co jeszcze musze dokupic, a jutro zaczne prac i moze spakuje juz torbe do szpitala
Niby jeszcze tylko jakies 8 tygodni ale wydaje mi sie ze to nigdy nie nadejdzie
Tak bardzo bym chciala juz ale dochodze do wniosku ze jeszcze nie bo nie jestesmy gotowi :-( I to mnie najbardziej martwi jeszcze tyle do zrobienia:-
szok:

Niby jeszcze tylko jakies 8 tygodni ale wydaje mi sie ze to nigdy nie nadejdzie

Belka ja też nie jestem gotowa. Nie poprałam ubranek. Nie mam rzeczy dla siebie do szpitala i kosmetyków dla małego. Ani wanienki, ani nawilżacza. Teraz niestety pochłania nas szał z tamtym mieszkaniem, a nie z dzidziusiem...
50 dni mi zostało, niby dużo, ale z drugiej strony czas tak szybko leci, że coraz bardziej mnie przeraża wszystko.
50 dni mi zostało, niby dużo, ale z drugiej strony czas tak szybko leci, że coraz bardziej mnie przeraża wszystko.
No nie Ewa, nasi chłopcy mają takie same komody:-):-)
Podobają mi się w niej szuflady bo są głębokie i można dużo pomieścić.
;-) kupiliśmy bo tania i nie będzie szkoda jak się zniczy, no i do tego fakt funkcjonalna, zgadzam się z Tobą Dotka
Mamy do tego też szafę ;-) ale nie rozkładamy, bo jak na razie w tej komódce pomieści się wszystko.
belka
Klub grudniówek'07
Ewa my mamy tak jak Wy
wzielismy sie za mieszkanie i remonty i wiecej czasu i pieniedzy teraz poswiecamy na to. Ale w listopadzie wezmiemy sie w garsc i kupimy reszte
A mianowicie wozek i lozeczko
W tym tygodniu planuje kupic wanienke i rzeczy do szpitalnej torby no i wkoncu ja spakowac:-) a kosmetyki dla maluszka juz mam, brak mi tylko pampersow i chusteczek 

Belka ;-) no to spokojnie dacie radę wszystko ogarnąć w terminie ;-)
A na jaką wanienkę się zdecydowałaś? Taką klasyczną? Czy znalazłaś jakąś szczególną?
Bo ja jeszcze nie wiem. Najpierw myślałam, że najlepsza będzie taka nakładana na wannę, z korkiem aby łatwo wypuścić z niej wodę, ale w nowym mieszkaniu zdecydowaliśmy się na prysznic i to na tyle nietypowy, że nijak wanienki tam nie wstawię...
A na jaką wanienkę się zdecydowałaś? Taką klasyczną? Czy znalazłaś jakąś szczególną?
Bo ja jeszcze nie wiem. Najpierw myślałam, że najlepsza będzie taka nakładana na wannę, z korkiem aby łatwo wypuścić z niej wodę, ale w nowym mieszkaniu zdecydowaliśmy się na prysznic i to na tyle nietypowy, że nijak wanienki tam nie wstawię...
reklama
belka
Klub grudniówek'07
Ewa my zdecydowalismy sie na klasyczna wanienke 
Przyznam sie ze myslalam o jakis udogodnieniach jak na przyklad to:
Brevi Bath Dresser : mothercare
ale doszlam do wnisku ze kosztuje sporo a tak naprawde tylko na pierwsze miesiace.Potem myslalam zeby kupic poprostu gabke lub cos takiego:
Bath tub support : mothercare
az wkoncu doszlam do wniosku ze najlepsza bedzie klasyczna wanienka:
Classic Winnie the Pooh Bath set : mothercare
z Kubusiem Puchatkiem rzecz jasna
Gdzie zechce tam wykapie i bedzie dobra na dluzej

Przyznam sie ze myslalam o jakis udogodnieniach jak na przyklad to:
Brevi Bath Dresser : mothercare
ale doszlam do wnisku ze kosztuje sporo a tak naprawde tylko na pierwsze miesiace.Potem myslalam zeby kupic poprostu gabke lub cos takiego:
Bath tub support : mothercare
az wkoncu doszlam do wniosku ze najlepsza bedzie klasyczna wanienka:
Classic Winnie the Pooh Bath set : mothercare
z Kubusiem Puchatkiem rzecz jasna

Podziel się: