reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
Stefanko Ewci chyba chodziło oto że ta spacerówka nie rozkłada sie tak jak przeważnie pozostałe spacerówki =do pozycji leżącej.
Ataata mnie ubiegła z odpowiedzią ;-) no tak jak w klasycznych spacerówkach możesz odchylić do tyłu siedzenie, jak małe zaśnie to w tej nie można tego rozłożyć. dzidzia jest cały czas w pozycji siedzącej.
Resztą zestawu jestem zachwycona
my kupujemy speede sx ;-)
Resztą zestawu jestem zachwycona
my kupujemy speede sx ;-)
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
mi sie wydaje ze sie rozklada...hmm nawet mozesz wiezc dziecko albo przodem do ciebie albo tylem. ale moze sie myle. musze to sprawdzic!! a ty ewa jestes pewna??
ataata hehe czerwony !!!! no ja juz nie wiemmmmmm!!!!
a no i ewa na co sie zdecydowaliscie??
ataata hehe czerwony !!!! no ja juz nie wiemmmmmm!!!!
a no i ewa na co sie zdecydowaliscie??
Stefanka sprawdzałam oba modele w sklepie ;-) i polecano nam ze względu na tę spacerówkę model quinny speedi sx. Bieżemy cały zestaw w kolorze... czarnym
QUINNY SPEEDI SX SPAC+ GOND+ CABRIO+ TORBA+ SPIWOR (227697400) - Aukcje internetowe Allegro
QUINNY SPEEDI SX SPAC+ GOND+ CABRIO+ TORBA+ SPIWOR (227697400) - Aukcje internetowe Allegro
Ataata
Grudniowa Mama '07
stefanko ten model co pokazałaś to zdaje sie owszem odchyla sie, ale nie to że samo oparcie sie odchyla, tylko cały ten fotelik można "położyć" na leżąco, ale wtedy nóżki dziecka są zgięte, bo automatycznie ten podnóżek na ramie idzie do góry. Czyli dziecko jest w pozycji "siedzącej-leżącej", tzn tak jak byś siadła w fotelu i ktoś ten fotel położył na plecach, jak dla mnie bardzo niewygodna pozycja, tymbardziej dla dzieciaczka
coś mi net szwankuje wrrrr
Stefanka pisze jeszcze raz tego posta zatem
u nas są dwa modele dostępne
jak zawsze sto lat za murzynami pojawią się nowsze modele
więc podejrzewam, że masz u siebie kilka "odmian" tych spacerówek
może ten najnowszy będzie jeszcze fajniejszy
ten który ja sprawdzałam to ten z linka
nie chce mącić, chyba kochana będzie lepiej jak sama sobaczysz w sklepie i sobie wszystko porównasz ;-)
BUZZ 2007 QUINNY +4GRATISY m.in Śpiworek, wysyłk (249778313) - Aukcje internetowe Allegro
Stefanka pisze jeszcze raz tego posta zatem
u nas są dwa modele dostępne
jak zawsze sto lat za murzynami pojawią się nowsze modele
więc podejrzewam, że masz u siebie kilka "odmian" tych spacerówek
może ten najnowszy będzie jeszcze fajniejszy
ten który ja sprawdzałam to ten z linka
nie chce mącić, chyba kochana będzie lepiej jak sama sobaczysz w sklepie i sobie wszystko porównasz ;-)
BUZZ 2007 QUINNY +4GRATISY m.in Śpiworek, wysyłk (249778313) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: