reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dla dzidziusia

Ataata misiu z H&M bardzo fajny ale spodnie raczej kiepskie.Maja chyba tyle w pasie co w biodrach bo to wlasciwie biodroweczki.Tylko ,ze to nie jest problem bo sa regulowane gumka jeszcze.Gorzej z nogawkami bo sa jak dla mnie cholernie szerokie i przy moich chudych nozkach i malym wzroscie wygladam w nich chyba smiesznie.Moze w zimie do kozaczkow beda:baffled::confused: jeszcze sobie gumki wciagnelam w nogawkach zeby byly troche wezsze na dole:dry:

reklama
Ewa prawdemówiąc chyba tak ;-) Troszke się przestraszyłam że nie zdarze ze wszystkim i w najbliższym czasie wybieramy się na wieksze zakupy bo ja oprócz tych kilku ciuszków, poduszki , kołderki i materaca to nic nie mam:zawstydzona/y: Pierwsze co musze kupic teraz to kosmetyki bo z tym to mój Andy sobie na pewno nie poradzi;-) Łożeczko rezerwujemy w sklepie dając zaliczke a pożniej się je odbierze kiedy przyjdzie na to czas bo nie chce składaować tego w domu teraz bo nie mam aż tak dużo miejsca wiec to co teraz to teraz a reszte zarezerwuje i wybiore a pod koniec sie odbierze:tak:

Zdążysz ze wszystkim, spokojnie ;)
Fajny pomysł z tym rezerwowaniem i późniejszym odebraniem.
U nas pokój małego jak mały składzik wygląda. Większość klamotów w pudłach, foliach ;-)
no ale jak się drzwi zamknie to nic nie widać.

Doticzka a o ile dni ten termin się przesunął u Ciebie? U mnie z 15 zmieniło się na 8 grudnia, a gin mówi, że jak zerkniemy na ostatnie usg to się okaże czy przypadkiem nie koniec listopada będzie rozwiązanie.

to ja też sie pochwalę ostatnimi prezentami
dla maluszka

Ewa
Te bodziaki ze napisem KOCHAM MAMUSIE se przesłodkie :-):-):-)

Termin miałam na poczatku na 5 grudzień a teraz na 25 listopad :)

reklama
Doticzka no ten Twój wykładzik o wiele bardziej użyteczny i łatwiejszy w utrzymaniu czystości. Oby jak najmniej takich bezużytecznych prezentów, no ale trudno i takie się na 100% trafią...

Ale jak tak czytam o terminie porodu, to w normie to Twe przesunięcie o 10 dni. Grunt, że Michaś zdrowiutki. To tak naprawdę najważniejsze :-)

Wiem, że lubisz czerwony kolor znalazłam coś na święta dla maluszków GEORGE_polarowy pajacyk kapciuszki reniferki 62 (253398248) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry