reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dla dzidziusia

Dota to mile ze chcesz oddac to w czym nie bedzie chodzil Krzys. Ja uwazam tak samo jak Ataata ze nie ma sie co wstydzic. Ja tez mam pare ubranek typowych dla dziewczynki: sukieneczka rozowa z polaru i sweterek taki fioletowy i jak urodze chlopca to tez pewnie zechce oddac :tak:
Uwazam ze to dobry pomysl :-)

reklama
hehe dotka, wiem wiem że niechcesz nic w zamian, tak tylko napisałam żeby zachęcić którąś mamusie;-) A ja pewnie itak bede miala synka bo tak czuje więc spokojnie niech sie jakaś grudniówka zgłosi;-)
Choć tak jak viki napisała przecierz możesz maluszka do snu na różowo ubierać, ja np. mam jedne śpioszki różowe i do snu bedą jak znalazł:-D

Bardzo ładny pajacyk:tak:

A ja wczoraj troche pokupowałam małemu rzeczy, kupiłam butelkę antykolkową

avent, nawilżacz powietrza...no i sobie laktator avent (jednak reczny)...

Dzisiaj jedziemy po kocyk i po rożek, upatrzyłam takie ładne w "Mama i ja"

Kurcze podobają mi się te zakupy;-)

No, no to już solidne zakupy Dotka. A na jaki nawilżacz się zdecydowaliście? Bo powiem Ci, że jak oglądaliśmy w sklepach to jest trochę tego, już od 100 zł w wzwyż i na razie na nic się nie skusiliśmy.

Nawilżacz taki (ponoć ważne by miał jonizator):

nawdt3.png

My nawilzacz tez kupilismy.Nazywa sie climatic i jest maly w porownaniu do innych.Nie wiem czy to dobrze czy zle ale dziala i nawilza pokoik u Witka narazie.W przyszlym miesiacu kupimy do naszego pokoju bo Antos bedzie spal z nami na poczatku:tak:

reklama
Aneczka słodki pajacyk:tak:
A powiedz mi jak Ci sie podoba Misiu H&M??? Ładny czy taki se:confused:
Aha a te spodenki co sobie kupiłaś granatowe (tak sobie poszperałam:zawstydzona/y:przy okazji) te za kolano to fajne są czy niebardzo, bo ja swego czasu chciałam je kupić, ale bałam sie bo one mają w pasie tyle co w biodrach... i przy najmniejszych rozmiarach jest to ok 100cm a ja mam 90:baffled:

Do góry