Aneczko jeśli chodzi o sterylizator to broń boże nie myślcie że ja taka cecutka jestem na punkcie bakterii, bo sama pisałam o gąbce do kąpieli że niby siedlisko bakterii no ale nie dajmy sie zwariować...
Poprostu kupuje sterylizator bo kupiłam kiedyś siostrze i jest tak zachwycona z niego że drugie dziecko nadal na nim "wychowuje"
A jeszcze ja znalazłam taki zestawik Aventa w świetnej cenie, że naprawde nie dam rady sobie tego odmówić. Siostra powiedziała że butelki to tylko Aventa mi poleca, a zestaw właśnie
Aventa za jedyne 105zł i tam jest:
-sterylizator parowy do mikrofalówki (czas sterylizacji 2-6min)
-butelke 125ml ze smokiem nr 1
-butelke 260ml ze smokiem
-smoczek uspokajający
-2 pojemnieczki do przechowywania pokarmu
Same dodatki to koszt 55zł więc naprawde warto.
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=257036271
Co do łóżeczka to chyba raczej sie nie pochwale, bo poluje niestety ale nie na nowe, bo nowe to bym mogła kupić najzwyklejsze, a te mi sie nie podobają. Zaś te co mi sie podobają, nowe kosztują ponad 300zł a tyle niestety nie mam, więc szukam jakiejś "okazji" która mi sie spodoba. Mam zamiar je odmalowac, a nawet jeśli jest farba nie szkodząca dla dziecka to na jakiś fajny kolorek =zielony albo niebieski.
No zobaczymy.
a tu zostawiam link do świetnego, niespotykanego łóżeczka, może Ci sie spodoba... mi sie cholernie podoba, no ale cena...
Łóżeczko Vox Delfinek 120x60 NOWE od SS (256681877) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.