reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dla dzidziusia

Ja już przyatakowałam w końcu to allegro i kupiłam 5 rzeczy od jednej laski, więc mniejszy problem, a po pierwszym atakuje upatrzone łóżeczko i tego Aventa:-D
Tylko coś Allegro szwankuje i coś robią co chwila, bo od 3 godzin czekam na maile potwierdzające zakup, z numerami konta i danymi i nic jeszcze nie dostałam.
Mam nadzieje że do rana już sie odblokują:baffled:

reklama
wiecie co, jak ja was czytam to jestem w calkowitym tyle, ja prawie nic nie mam. musze ciuchy przebrac i poprac. zastanowic sie gdzie lozeczko umiescic, kosmetyki to beda te same co miala Ninka. jeszcze jedna komode kupic i smoczki. lozeczka nie mam i poscieli jeszcze jednej...jejku jestem w totalnym proszku, tak naprawde to nie mam nic...az mi wstyd ze zostawiam to na sam koniec
dla siebie tez jeszcze nic nie kupilam

Bardzo ładne to łóżeczko:tak:Ja uwielbiam takie drewniane:-)
Fajnie bo taki jasny brąz to pasuje i dla chłopca i dla dziewczynki.

Ewa bardzo ladne to lozeczko.Podoba mi sie cos w tym stylu tylko ja sie boje tego ,ze ono ma niestandardowy wymiar i ciezko mi by bylo cos do niego dopasowac potem.Ale jest chyba faktycznie najladniejsze z tego co widzialam z turystycznych.:tak:
Ja tak w ogole to mam dziwny plan zeby do takiego lozeczka wsadzic zwykly materacyk bo te , ktore sa w komplecie sa raczej slabej jakosci no ale to sie okaze dopiero jak lozeczko juz przyjdzie.Ja juz dzis wypatrzylam kilka takich ,ktore jak dla mnie "ujda w tloku" i jak maz wrociz pracy to kaze mu wybrac ktores z tych;-)

Aneczk, my kupiliśmy dodatkowy materac. Taki jak do klasycznego łóżeczka. Kokos-pianka-gryka i w tym samym wymiarze zamówilśmy ;-) co łóżeczko.
Jakby co to daj znać to dam Ci namiary.

A to mnie teraz milo zaskoczylas Ewa:-):-):-) dawaj namiary oczywiscie :tak: bo jak mowilam to jedyne lozeczko ,ktore ma jak dla mnie ladny wzor:tak::tak::tak:

reklama
Dziewczyny a powiedzcie za jakim termometrem sie rozgladacie o ile sie rozgladacie :-)
Taki standardowy,czy moze taki na czolko a moze do ucha?
I czy kupujecie termometry pokojowe?

Do góry