reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dla dzidziusia

Super ta hustawka:tak: Ja mam zwykly lezaczek po Witusiu i powiem tylko ,ze nie wyobrazam sobie zycia bez takiego sprzetu;-)

reklama
dota super hustawka !!! ja myslalam ze to moze byc dla straszych dzieci.
my wczoraj w nocy ( tak tak ataata wyszlismy na zakupy o 0.20 i wrocilismy przed 2 ) kupilismy ten termometr brauna do ucha. malutki i szybko mierzy :))
no i tak jak czytalam w linku podanym przez ewe powinien sie sprawdzic dla dzidzi a my i tak nie mielismy zadnego.
u mnie kolejny sliczny dzien ''zlotej jesieni'' cieplutko i slonko i ja pozdrawiam was cieplutko i slonecznie!!

Dokładnie...najgorsze jest to, że chciałoby się kupić wszystko dla swojego malucha...każda pierdołka wydaje się najpotrzebniejsza na świecie...:tak::-D

Świetne te wasze leżaczki i hustaweczki...
Własnie sobie oglądałam dzi ś takie na allegro...

A wogóle to sie wku***** na mojego tate, wogóle juz niemam siły sie kłucic ze staruszkami i kupiłam dzis jakieś badziewne łóżeczko na allegro... Kuźwa znalazłam najtańsze jakie było i je kupiłam na złośc ojcu:-D (tzn szczerze mówiąc wcale nie badziewne, bo całkiem niezłe, model Drewex Kuba II ze szufladą, ale za takie grosze że szkoda gadac) no dobra za 50zł (bez 1 szczebelka):zawstydzona/y:.... wstyd wiem wstyd ze takie tanie, no ale cholera 300zł to było za dużo według nich więc kupiłam najtańsze jakie znalazłam, -specjalnie!!!
I wiecie co... poszłam do taty i mu mówie "kupiłam łóżeczko za 50zł a nie za 300zł, cieszysz sie???" on nato "pokaż to łóżeczko" więc mu pokazuje, a ten do mnie "no kurcze bez szczebelka... znowu sie napaliłaś i kupiłaś bez przemyślenia, tzreba było poczekac i poszukac innego"....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No cholera jasna nie dogodzisz:wściekła/y::wściekła/y::-D:-D
A niech spada:-p zato teraz niech sie wypcha i może se gadac, ale za kase co miałam do łóżeczka dołożyc to kupie leżaczek bujaczek podobny do waszych, właśnie poluje;-) a niech mi coś powie że niepotrzebne czy cośtam, to go zabije!!!

stefanka a ty widze po nocach spac nie mozesz... ja juz dawno chrapałam ;)

no ataata ja jestem nocne stworzenie!! zreszta jak sie codziennie spi do 12 to nie takie trudne!!
a wiesz jak sie przyjemnie robi zakupy w pustym sklepie?? cisza spokoj, mozna sie spokojnie zastanowic...polecamm

reklama
zgadzam się z przedmówczyniami ;) super ten leżaczek i huśtawka ;-)

Ataata co do łóżeczka to widziałam ten model co kupiłaś ;-) wg. mnie dobry wybór i super okazja Ci się trafiła. A szczebelek to za grosik stolarz dorobi, więc aby dziadek nie marudził to go wyślij z tą misją ;-)
Dota co do zakupu pierdołek to się z Tobą zgadzam. Trzeba umieć włączyć stop w robieniu zakupu rzeczy dla maluszków. Ale czasami to takie trudne ;-) ;-)

Do góry