Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
duzo za duzo 

I nie wiem co robic. Dzis moja mama ma dzwonic po firmach i sie dowiadywac.te łóżezka turystyczne, sa przeróżne, odpina sie jedna ze ścianek i dzidzia jak bedzie starsza to sama bezie dałą rady wyjść, ja właśnie będę zamawiałą takie na alegro,

moze glupio ale tu lozeczka drewniane sa naprawde drogieod 100 funtow a za jakies fajne to trzeba dac nawet 200. Wiec pomyslalam ze w polsce taniej i bardziej mi sie podoba ale firma przewozowa mnie przeraza 
bo lozeczko kosztuje okolo 90 funtow plus jakies 20 przesylka. Tak czy siak to same lozeczko bedzie kosztowac ponad 100.
Ewa no wlasnie upatrzylam sobie w polscemoze glupio ale tu lozeczka drewniane sa naprawde drogieod 100 funtow a za jakies fajne to trzeba dac nawet 200. Wiec pomyslalam ze w polsce taniej i bardziej mi sie podoba ale firma przewozowa mnie przeraza
Dzis upatrzylam inne na ebayu z uk wiec moze jak sciagniecie z polski bedzie wychodzic za duzo to poprostu kupimy je tutajbo lozeczko kosztuje okolo 90 funtow plus jakies 20 przesylka. Tak czy siak to same lozeczko bedzie kosztowac ponad 100.
Witajcie Kochane i Kochani :-)
W końcu ruszyliśmy w weekend nasze szlachetne tyłki i Oliś ma w końcu swoje własne 4 kółka ;-)
Fakt,że nie te które na początku sobie upatrzyłam, ale jak zobaczyłam ten wózeczek to się zakochałamNo i ma wszystko co jest nam potrzebne do szczęścia... A że posiada także fotelik samochodowy to musimy pomyśleć chyba nad kupnem auta ;-)
Oto coś takowego, zdjęcie skopiowałam ze strony firmy Britax, a wózeczek to Britax Excel Travel System
![]()