reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dla dzidziusia

reklama
belka, Weroniczka, Ataata mam podobne zdanie co do wcześniejszego kupowania ;-) jak wiecie, już kupiłam parę rzeczy dla dzidziusia, ale mam w głowie (niestety) te wszystkie zabobony :wściekła/y:

inaczej jest z moim mężem, który już od razu pokupowałby wszystko...

my tak jak belka jak na razie kompletujemy wszystko w neutralnych kolorach :tak:
ale, ale... zerknijcie na fotkę. to ostatni zakup mojego męża... (przypomnę, że nie wiemy czy chłopak czy dziewczyna nam się urodzi :-))

hehehe no jua tez mysle ze znasz już pragnienie twojego męza :) no chociaż kobity też lubia samochody;-)

Sliczne te kubusiowe rzeczy.Slodziutki pokoik z tego wyjdzie, no i neutralny:tak:
ja chyba tez bym jeszcze dlugo nie kupowala typowo dziwczecych lub chlopiecych ciuszkow, choc u Witka po USG polowkowym bylo tak wyraznie widac klejnociki ,ze chyba musialyby mu odpasc czy co:-Dwiec zaczelam szalenstwo chlopiecych ubranek:tak:

Asmodis, Viki,
powiedział, że tak jakoś odruchowo wybrał :-)
Mówi, że chciałby aby urodziła się nam Marysia ;-)
6 sierpnia się wyjaśni...

Hihi no to Ewcia no to Marysia bedzie najwyżej samochodziara, taka jak ja;-)

belka fajowskai ete kubusiaowe rzeczy, ja jednak wole mocniejsze kolorki, dlatego narazie nici z zakupów... A i zazdroszcze że Twój maluch bedzie miał już od początku swój własnuy pokoik... mój jak narazie zamieszka w moim pokoju, choć jest jeden wolny, ale on jest po drugiej stronie mieszkania (za daleko od mojego), więc narazie odpada...

asmodis a ja właśnie jestem taki niecierpliwiec, bo następne USG bede miała dopiero po 30tyg:szok::-( no i już wiem, że nie wytrzymam i napewno miedzy czasie pójde prywatnie, a może nawet na 4D jak kaska bedzie, bo ja nie wytrzymam tyle czasu nie wiedząc czy to chopok czy jednak ta dziewczynka:-D

Ataata nasza Dzidzia bedzie miala swoj pokoik od poczatku,ale jestem pewna ze i tak przez pierwsze tygodnie lub miesiace lozeczka bedzie stalo w Naszej sypialni :tak: Wolalabym nie wstawac kilka razy dziennie do karmienia.

reklama
Do góry