reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dla dzidziusia

Wiem...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Już sie sama na siebie złoszcze:wściekła/y:no ale to jest silniejsze odemnie.... Dobrze że już mi sie kasa na koncie interntowym skończyła, więc niebede mogła zrobić przelewu =nic nie kupie juz:-D Choć nie powiem, bo już mi do głowy wpadł pomysł, żeby pieniążki z portfela wrzucić na konto....
Ale bede silna i tego nie zrobie:crazy:

reklama
:-) Ataata sliczne te ubranka, ale uwazaj, bo sie puscisz z torbamijak tak dalej pojdzie:-D

Oj Stefanka, sniegu,to faktycznie mamy wbrod, tylko ze ja jedynie na sankach umiem jezdzic;-) Poza tym przy tym calym sniegu i duzej ilosci sloneczka w zimie (co akurat wplywa pozytywnie na nastroj), to i tempki dosc niskie (nierzadko dochodza, do ok -30)

Ataata :) niezłe polowanie. Powiem Ci, że jak oglądam rzeczy dla dzidzi to jak widzę te kombinezonki - zwierzaczki, przypominasz mi się Ty :-)

Co powiesz na te? :-D Są na allegro.

hihi Ewa widziałam je na Allegro, nawet z Doticzką sie z nich śmiałyśmy:-D
Kosztują bodajrze 110zł ale jak dla mnie są bleee... tzn może i coś tam w sobie mają, no ale w takim czymś to już dziecko sie tylko męczy...
One są raczej na jakiś bal przebierańców, ale napewno nie na codzienne chodzenie;-)

Ja jak narazie powstrzymuję się z zakupami, czego nie można powiedzieć o mojej mamie ;-)
Powiedziałam jej jednak, że jak narazie nie chcę oglądać rzeczy dla Maluszka, więc upycha je w swojej szafie i powiem Wam, że Mamuśka chyba oszalała, bo z tego co widzę to szafa się już nie domyka ;)
A tu jeszcze kilka miesięcy przed nami, aż się boję o Mamuśkę, ze niedługo nową szafę będzie musiała kupić :-) Ach, te babcie ;)

U mnie w rodzinie to ja i moje siostry mamy najwiekszego fiola na punkcie zakupow dla Maluszka. Nawet najmlodsza Monika ostatnio przegladala ciuszki i krzyczala do mojego Meza: 'patrz to dla waszego Dziecka!' :-DTo wygladalo kosmicznie tym bardziej ze on byl na balkonie a ona krzyczala na cala ulice.
Moja Mama narazie tylko przeglada gazety i jakies wystawki. A Babcia krzyczy zeby nic nie kupowac za wczasu. Moj Maz lubi ogladac ale narazie czeka cierpliwie :tak:

Hahaha to sie uśmiałam Kasiu z Twojego posta:-D:-D:-D
Szalona rodzinka sie szykuje: szalona babcia, a w brzuszku Adam Małysz ;-)

Oj tak Agatko, szalona ;)
Do tego jeszcze szalony dziadek (mój tata) i szalony wujek (mój brat) ;)
Dziadek już piaskownicę zaczyna szykować, a brat chodzi po domu i udaje Dodę głupio się śmiejąc lub śpiewając (jemu się wydaje, że śpiewa, a tak naprawdę to wyje) ;-)
Zapomniałam wspomnieć o szalonych psach;)
Niedługo jeszcze ta szalona rodzinka się może powiększony o szalonego kociaka, którego na śmietniku znalazł mój szalony dziadek, czyli pradziadek Oliśka ;-)
Nie wiem jak moje suki przyjmą tą wiadomość, bo delikatnie mówiąc za kotami sąsiadki nie przepadają i ich hobby to całodzienne ich obszczekiwanie jak tylko któryś wychyli się z domu :-)

Stefanka jesli chodzi o wanienke to mam pytanie:czy to jest taka z przewijakiem w jednym(tzn.2w1 wanienka i przewijak) ?bo jesli tak to musze przyznac ,ze moim zdaniem jet to niestety porazka.Wyobraz sobie technicznie ,ze kapiesz maluszka w tej wanience, potem wyjmujesz mokrego z wody i co? jedna reka zamykasz wnienke, a kiedy recznik polozysz, w ogole chyba to niewygodne To tylko moje zdanie oczywiscie.Jesli to sama wanienka to fajna jak sie ma wiecej miejsca:tak:
Co do mieszkania to ja sie przeprowadzalam w 6-7 miesiacu ciazy i to bylo straszne wiec odradzam;-)
Ataata fajne te kombinezony, a ten misiu ma super mordke do zgapienia dla naszego kroliczka, bo napewno nigdzie nie uwiera.jak myslicie?
Kasiu no to szalona rodzinka faktycznie FAJNIE.Moja mam tez juz glupieje i przy Witku o tej porze to juz nalogowo kupowala ciuszki.Teraz mam pelno po Witku ale gdyby sie okazalo, ze to dziewuszka to czuje ,ze odrazu pobiegnie po jakas sakuieneczke;-):-D

reklama
przeczytałam Wasze rady w sprawie przeprowadzki w ciąży i trochę się zmartwiłam, bo mamy zamiar przed narodzinami dzidzi przeprowadzić się do drugiego mieszkania
był plan pilnowania przeze mnie robotników, ale jak same wiecie nic z tego ;( no chyba, że jakieś łóżko wstawimy i będę leżeć i na nich patrzeć ;- )

chyba musimy zmienić plany i tu dokończyć pokój dla dzidziusia

Do góry