reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dla dzidziusia

ataata, bardzo prawdopodobne , że tyle waży:-) na szczęscie nie miałam okazji go przenosic, a mąz złozył je jak byłam w szpitalu, wiec jak z damiankiem wrocilismy do domu to juz stało:-), no a tu do lodzi jak sie przeprowadzałam to go nie bralam bo kupiłam mlodemu piętrowe, ale damian spał na nim 6 lat to znaczy po przerobieniu na tapczanik rzecz jasna:-)

polecam jeśli ktoś ma na tyle miejsca by je wstawić:-)

reklama
Viki, baarzdo dziękuję za radę, ale ze względu na gabaryty, takie rozwiązanie u nas odpada :-(
Mamy za mały pokój dla dziecka. Łóżeczko musi być na jednej ścianie a komoda na przeciwległej. Poza tym łóżeczko mamy już od koleżanki, więc w grę wchodzi tylko zakup komody.

Ale ten zestaw jest rzeczywiście fajny, też ze względu na to, że z łóżeczka można zrobić tapczan i oddzielną komodę. Mebel na lata :)

tak więc dada nie wiem czy nie lepszy w twojej sytuacji byłby przewijak ale na łożeczko, nie na komode..no i wtedy decyzja na komode z ikei

ooooooo nie EWA jak mozesz obrazac moja wanienke?? !!!! to nie jest wklad, ona wyglada jak normalnych rozmiarow wanienka tylko z wyprofilowanym srodkiem.
kurcze ataata tez chce kupic ten rozek ale tu nie ma. kombinuje zeby kupic przez allegro ale mam problem z przelewem :(
viki31 moi znajomi mieli takie lozeczko i to bardzo funkcjonalny i stabilny mebel.
kurcze tez zaczelam juz prasowac ale takiego porzadku jak agata jeszcze nie osiagnelam...ataata szczery podziw!

Czesc Mamuski :-)
Ataata gratuluje porzadkow :) Ja tez wkoncu znalazlam czas na wypranie i wyprasowanie ciuszkow :tak: Juz wybralam co zabiore do szpitala i zostalo mi tylko spakowanie torby:tak:
Viki co do tego lozeczka to rzeczywiscie swietne rozwiazanie, sama o czyms takim myslalam bo ja i tak bede sprowadzac lozeczko z polski ale to jest definitywnie za ciezkie:szok: Wydalabym fortune za przesylke.
Co do wanienki to my kupimy standardowa. Wierzymy z Karolem ze sobie poradzimy :tak: :-)

kurcze ataata tez chce kupic ten rozek ale tu nie ma. kombinuje zeby kupic przez allegro ale mam problem z przelewem :(
Stefanka, tzn jak masz problem z przelewem? Jeśli moge jakoś pomóc, albo no niewiem zamówić na siebie, a potem Ci przesłać to jak chcesz to możemy tak pokombinować??

Dzięki dziewczyny za pochwały...
Właśnie wyruszam z rodzicami na zakupki, ide kocyk zebre odebrac no i popatrzec za wkładem do kołderki i może jeszcze za czymś.... no zobaczymy jak to kaskowo wyjdzie

ooooooo nie EWA jak mozesz obrazac moja wanienke?? !!!! to nie jest wklad, ona wyglada jak normalnych rozmiarow wanienka tylko z wyprofilowanym srodkiem.

Stefanka no coś Ty! jakbym śmiała obrażać! Napisałam tylko o swoim spostrzeżeniu.
Mam nadzieję, że wybaczysz :-):-):-) i czemu tylko mi się oberwało? hi hi

Dada skoro masz mały pokoik to fakt chyba lepszym rozwiązaniem jest przewijak zakładany na łóżeczko i wtedy spokojnie komódka taka jaką sobie wymarzyłaś. My zdecydowaliśmy się własnie na takie rozwiązanie. Aczkolwiek to co poleciła Viki fajna sprawa, ale do małego pokoiku to szkoda wstawiać, aby nie zabierać miejsca.

reklama
no dobraaa Ewa ja i wanienka wybaczamy :-)
Agatka chodzi o to ze nie mam jak przelac pieniedzy bo moge przelewac tylko funciaki czyli ktos musi miec konto walutowe albo cos.
jedyne co moge zaproponowac to wyslac cos od siebie o takiej samej wartosci ale nie chce ci robic klopotu...
a nas dzis obudzil dostawca z lozeczkiem :)) rozlozylismy i naprawde fajne i inne kolory niz na zdjeciu ale ladniejsze :)) bo kremowo-niebieskie. jak na travel jest duze ale wszystko bardzo dobrze wykonane. no i ma przewijak, wibre, muzyczke, organizer, swiatelko itd :)
PreciousLittleOne Graco Contour Electra Deluxe - Nutmeg Graco Contour Electra Deluxe - Nutmeg
bylismy w szoko bo kupilam przez neta w piatek popoludniu a dzis o 9 juz bylo!!
dzis kupilam fotelik+spiworek do fotelika+przeciw deszcz.
Buy your Maxi Cosi Cabrio Fix Skydiver (0-12mths) from Kiddicare Birth to 12 Months | Online baby shop | Nursery Equipment_ kolor taki jednak :)) bo samolociki nam sie spodobaly!!

Do góry