reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dla dzidziusia

No niby jest, ale jak sie kupuje od różnych sprzedających to można sie pogubić w tym wszystkim, a to jeszcze trzeba sie skontaktować mailowo (jaki kolor, rozmiar i inne rzeczy ), podliczyć wszystko, porobić odpowiednie przelewy itp a mnie sie poprostu już nawet tego niechce. Wolała bym iść do sklepu i zapłacic kaską i wogóle to miec to od razu już w domu, a tak trzeba jeszcze czekac potem na poczte iśc....no ale albo rybki albo akwarium...
Zaraz sie zato zabieram mimo ze mi sie niechce jak cholera, no ale mus to mus

reklama
No to "prawie wszystko" to tak naprawde chyba dopiero połowa.
Tak poluje właśnie na łóżeczko na allegro, zaraz zamawiam pościel, ochraniacze, wypełnienie, rożek i jeszcze jakieś pierdoły typu gruszka termometr itp.
W każdym razie mniemam jeszcze nic dla siebie poza koszulką jedną, (kapcie szlafrok, koszulka, podkłady poporodowe, staniki do karmienia, majciochy siatkowe, wkładki laktacyjne i kosmetyki i jeszcze pewnie cos) to musze kupić, dla malucha też jeszcze troche mam do kupienie: butelki, smoczki, sterylizator, przybory kosmetyczne i kosmetyki, gąbka do wanienki, okrycie po kąpieli, czapeczki, przewijak i inne niewymienione pierdoły, także jest tego w cholere, co prawda większość to już drobniejsze rzecz, ale właśnie tych pierdółek jest cała masa :baffled:

Ataata przestan wymieniac bo az mi sie slabo robi na mysl o tym ile jeszcze do kupienia :szok::baffled: i coraz lista zamiast sie zmniejszac to sie powieksza.
Az sie boje ale naszczescie to jeszcze tylko ten tydzien a potem zamawiamy lozeczko, kupujemy wanienke i przybory do kapieli no i reszte tych pierdolek :-)

oj :-) jak tak wszystko wypisałaś to trochę Ci się nazbierało
ale wydaje mi się, ze nie wszystko od razu musisz mieć np. ten sterylizator
Ataata ja tak jak pisałam dodstałam tę gąbkę do kapieli, ale widziałaś jaką kupiliśmy wanienkę i to nie pasuje, więc jak chcesz to Ci oddam. Daj znać to przeslę Ci pocztą. Oczywiście za darmo.

No cośty Ewcia wiem, ze masz dobre serduszko i dziękuje Ci za tą propozycje, ale zostaw sobie. Może nie przyda Ci sie teraz, ale jak maluch podrośnie i bedziesz go już kąpać w normalnej wannie, albo brodziku od kabiny, to taka gąbka też sie przydaje, bo sadzasz na nią maluszka żeby miał mięciutko i wygodnie.
A pozatym poluje też na taką fajną foczke na allegro najpierw, jeśli ją upoluje to wtedy gąbki nie będe kupować bo też już nie bedzie potrzebna.
No zobaczymy, w każdym razie dziękuje raz jeszcze

Wiesz Ataata rozumiem cie co do roznicy kupowania na allegro a w sklepie :tak: Ja tez wole w sklepie to inna przyjemnosc :-) kazdy moze widzec, a ty mozesz sie obnosic z tym ze kupujesz pierwsza wyprawke, lozeczko i reszte ******* :tak: ale niestety na allegro jest taniej.

No cośty Ewcia wiem, ze masz dobre serduszko i dziękuje Ci za tą propozycje, ale zostaw sobie. Może nie przyda Ci sie teraz, ale jak maluch podrośnie i bedziesz go już kąpać w normalnej wannie, albo brodziku od kabiny, to taka gąbka też sie przydaje, bo sadzasz na nią maluszka żeby miał mięciutko i wygodnie.
A pozatym poluje też na taką fajną foczke na allegro najpierw, jeśli ją upoluje to wtedy gąbki nie będe kupować bo też już nie bedzie potrzebna.
No zobaczymy, w każdym razie dziękuje raz jeszcze

Agato naprawdę mi się nie przyda. Nie mamy w nowym domu standardowego brodzika, więc mały na stojaczka będzie kąpany. Ale jak faktycznie nic nie upolujesz to z chęcią Wam oddamy ;-) więc czekam na wieści ;-)

reklama
Ewciu dobrze w takim razie jak nie upoluije foczki to zgłosze sie do Ciebie po gąbeczke, oczywiście niema mowy że za darmo, jakoś sie "dogadamy";-)

Belka no dokładnie to zrozumialas, na allegro niema tego uroku, no ale wole/musze tanie,j a więcej i bez uroku, niż drożej i mniej w sklepie:zawstydzona/y::-(

Do góry