reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dla dzidziusia

Trafiony, trafiony :-)
Jeszcze tylko to łóżeczko musimy dokupić, ale to już jak będziemy na swoim mieszkaniu, czyli za niespełna trzy tygodnie jak się remoncik skończy ;) I tak już dzięki wózkowi nie ma jak się w kuchni ruszyć, a jakby doszło jeszcze łóżeczko to współlokatorzy by oszaleli (chociaż wg mnie i tak normalni nie są ;-))....
Czekam jeszcze na paczkę od mojej Mamuśki bo podobno znowu nakupowała dla Oliska trochę rzeczy w Polsce... Podobno trochę kosmetyków i pieluszek...
Zastanawiam się co jeszcze, bo lojalnie mnie uprzedziła, ze paczka będzie ważyć ok. 20kg... No tak, dla mojej Mamuśki to jest trochę...;-)

reklama
Kasia gdzie kupiliscie ten wozek? I za ile jesli wolno wiedziec? Ja upatrzylam sobie podobny w mothercare za 269 funtow.
A powiedz slyszalas cos o wozkach z argosu? Sprawdzaja sie?

Mieliśmy farta, bo kupiliśmy go obok naszego domu na stadionie za 60 funtów ;-)
Upatrzyłam sobie podobny,ale firmy Graco w Smyths'ie i tamten też kosztował coś około 250 funtów, więc troszkę udało nam się zaoszczędzić.
Fakt, że wózeczek był używany,ale jest naprawdę w doskonałym stanie ;-)
Mnie jakoś te wózki z Argosa nie za bardzo przekonują, ja muszę dotknąć, wymacać i wszystko szczegółowo sprawdzić. Poza tym ten wcześniejszy upatrzony wózek Graco był w Argosie droższy jak w Smyths'ie.
Jeśli chodzi o Mothercare to u nas mają same wózki trójkołowce, a mi się to od samego początku nie podoba :( Taka wybredna jestem ;)
Jeśli chodzi o łóżeczko to mamy już w Smyths'ie upatrzone, tam mają naprawdę spory wybór po fajnych cenach, a teraz jest jeszcze sporo promocji przedświątecznych i do naszego łóżeczka będzie np. dołączona huśtaweczka dla niemowląt ;-)

No to rzeczywiscie ci sie trafilo Kasiu :tak: ja tez ogolnie jestem za macaniem i sprawdzeniem zanim kupie ale jeszli bedzie o jakas 100 taniej to nie mam nic przeciwko sprawdzeniu pozniej :-)

Ale Beleczka uważaj mimo wszystko na te ceny ;-)
Też myślałam, że w Argosie jest taniej, ale jak poprzeglądałam oferty różnych sklepów to wcale to tak tanio nie wyszło ;-)
Poza tym u siebie w Argosie wolę się nie pokazywać, ostatnio zablokowałam u nich fotokomórkę przy drzwiach i żeby wypuścić ludzi ze środka jakaś damesa musiała po klucz się na zaplecze ruszać :-p

To rzeczywiscie Kacha masz przechlapane :-D:tak:;-)
No ja jak ogladam wozki to oplaca sie bo cena naprawde dobra za chicco albo graco :tak:

kacha ja kupilam przeciez takie samo lozeczko tylko wersje delux co znaczy ze masz wiecej dodatkow. w tej samej cenie! zobacz. jest sliczne i b.dobrej jakosci.
PreciousLittleOne Graco Contour Electra Deluxe - Nutmeg Graco Contour Electra Deluxe - Nutmeg
polecam zakupy przez internet bo mozna taniej kupic a jesli chodzi o przesylke w uk jest czesto za darmo i paczka przychodzi w ok 2 dni!! a ceny naprawde czesto konkurencyjne a na pewno duzo nizsze niz w mother care!
belka jesli chodzi o transport z polski ciezkich rzeczy to osobiscie odbieralam paczke (tak jak ewa) podawana przez autokar. my mielismy ze 30 kg i wiem ze wtedy to kosztowalo 100zl do 50kg chyba. musi tylko ktos to dac do autokaru a ty pozniej dzwonisz, dowiadujesz sie o ktorej beda i czekasz na dworcu :)) tak jest chyba najtaniej. no i szybko.

Ewa , Stefanka dla mnie juz kilka razy mama z babcia podawaly torbe przez autobus ale boje sie ze tym razem to bedzie za duzy ladunek :-( Bo wczesniej to byla tylko torba podrozna a teraz lozeczko plus jeszcze materacyk. Boje sie ze nie zechca wziasc. Ostatnio byly takie problemy z torba ze moja mama jezdzila kilka razy zeby oddac :szok:

reklama
Do góry