reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
witam i ja, jak zwykle ziółka:-D ale może sie dziś skuszę na kawę po długiej abstynencji;-) za oknem mglisto, spać się chce.. a robota czeka.

zuskus, chyba przegapiłam zębową wróżkę u was:-D gratulacje!

evelinka
, aż mi trudno uwierzyć że dopiero co w ciąży byłaś! gdzie ten czas ucieka.. co do spania w jednym łożku ja tam uważałam, ze póki karmie to wygodne. a potem w sumie długo było miło mieć dziecko tak blisko, zanim zacznie się etap trzaskania drzwiami.. dopiero po jakimś czasie zaczęło mnie to denerwować i kłociliśmy się z młodym kto ma się wynieść:-D

Coyote, pisz i niczym się nie przejmuj, bo u nas temat złapać trudno;-)

właśnie, od wczoraj mam zmianę o 180st w sprawie szkoły! Maciek bardzo chce do niej iść!! aż się trzęsie z wrażenia gdy mówi ze będzie się uczył ładnie pisać i że wreszcie będzie tabliczka mnożenia.. obłęd jakiś. i co z takim zrobić:sorry2:

hahaha a to dobre:-):-):-) widzisz kochana jak to jest
ja osobiście miałam sie juz na ten temat nie wypowiadać wiec sie wymądrzać nie bedę;-) ...trudny orzech do zgryzienia chyba ta trzeżwo sie tego nie weźmie:-D:-D:-D
KAWKA Z PRĄDEM???:-D:-D:-D

atfk, na trzeźwo nie, a jak wiesz czeka nas jeszcze zaległa wirtualna imprezka;-) a poważnie kolejny raz okazało się że nigdy nie należy mówić nigdy. nadal trzymam sie tego co mówiłam, czyli mam dużo przeciw. ale pomału entuzjazm syna każe mi nieco liberalizować poglądy. o tyle, ze chcę przeprowadzić rozeznanie kto będzie w tym roku u nas uczył 1 klasy i jakie mają warunki lokalowe. i na pewno mimo wszystko odwiedzimy psychologa. co zrobię to inna rzecz, ale zacznę w każdym razie dopuszczać taką możliwość.

dziś rano mówię mojemu rozentuzjazmowanemu dziecku, że jak pójdzie do szkoły to skończą sie dni wolne jakie mu czasem robię, wizyty w tygodniu w kinie.. a młody na to - mamusia, to będziemy w weekendy jeździć, to nie jest problem!

ojj inteligentna bestia:-D:-D:-D ,potrafi mamusię urobić:-)
ja też wychodzę z założenia ze nie należy sie zarzekać;-),ja nie jestem ślepo zapatrzona w to ze Kajka jako 6cio latek MUSI isć do szkoły,widziałam w niej potencjał jak była mniejsza ,a teraz jak poszła do zerówki tylko potwierdziły mi to osoby obce,stad nasze zdecydowanie na dzien dzisiajszy!a to ze mała chce,baaa bardzo chce tylko nas utrzymuje w tej decyzji!

co do tej imprezki to ja jestem ZA:-)

Witam i ja :-):-):-)
Dzisiaj przychodzi do mnie koleżanka z dwuletnią córeczka i Maja nie chciała iść do przedszkola tylko w domu została tak więc na komputer dzisiaj czasu nie będę zbytnio miała :-:)-(;-);-):-D:-D
U nas piękne bezchmurne niebo więc chyba wyciągnę małą na długi spacer :tak::tak::tak:
Oj widzę ze zaczyna sie etap utraty pierwszych ząbków :szok::szok::szok:
Naja no i tak się nastawiałaś na niepuszczenie do pierwszej klasy a tu Maciek ci plany pomieszał :-D:-D:-D

reklama
a ja jutro jadę do roboty o czym się właśnie dowiedziałam i krzyżuje mi to plany na cały tydzień. Maciek nie pojedzie na trening, bo nie zdążę wrócić by go zabrać, czyli będzie musiał jechać w pt, bo w pon. mają pokaz. a w pt miałam być na promocji książki mojego prof. a wieczorem na imprezie, czyli przez trening nie będę ani tu, ani tu. blee.. no ale trudno.

anaconda, Maja chętnie bawi sie z takimi maluchami? bo Maciek jest owszem, opiekuńczy, ale widzę, że męczą go i nudzą takie dzieci. woli starsze od siebie i z maluchami nie umie się bawić po prostu.

Do góry