reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Do dziewczyn po CC

SzklanaKulka

Fanka BB :)
Miasto
Białystok
Hej dziewczyny.

Czy wymiotowałyście po CC? Mam silny lęk przed wymiotowaniem, wiem żeby to zgłosić dla anestezjolog to podadzą coś przeciw wymiotnego ale chciałabym wiedzieć jak było u Was.

reklama
Mnie w trakcie zszywania bardzo mdliło. Anastazjolog powiedział mi „to dlatego że układają jelita teraz” 🤢 no nie pomogło to, ale dostałam jakąś tabletkę i przeszło. Do wymiotów nie doszło, ale było baaardzo blisko.

W trakcie nie, przy zszywaniu nie ale tak po kilku godzinach mdliło. Nie jakoś mocno i chyba już z głodu i od kroplówek mi było niedobrze

Miałam nagle CC, więc nie do końca byłam na czczo. Dostałam jakiś syrop przeciwwymiotny. Znieczulenie dokanałowe, ale podczas operacji zostałam uśpiona. Brak wymiotów, nawet nie miała mdłości.

reklama
Lekkie mdłość w trakcie, myślę, że bardziej ze stresu i x godzin na czczo. Potem już nic. W ogóle żadnych dolegliwości ofc poza rana (to oczywiste, ale też dostawałam przeciwbólowe, położne nakłaniały nawet jak ból się zrobił „znośny” to mówiły żeby brać leki a nie „znosić”, żeby sobie nie dostarczać dodatkowego dyskomfortu). Zdecydowanie warto w wywiadzie powiedzieć o swoich obawach i lękach!

Do góry