reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Do pracy....marsz :(

kaśka76 pisze:
ja tak czytam, to tylko ja jestem tumokiem, który nie ma pracy po macierzyńskim :( :( :(

kochana ja jeszcze nigdy nie miałam pracy ;)
no pracowałam tam gdzie mama w londynie przez okres swiateczny i wakacyjny

reklama
Hih, Azik ty chyba mi w myslach czytasz :)- wlasnie mialam napisac, tylko bylam sprawdzic czy Olunia dalej spi :)

Wygralam sprawe :) :):)

Sad uznal ze tamta umowa, wazna od wrzesnia 2004 roku, mimo ze podpisana jako umowa na czas okreslony jest jendka umowa na czas nieokreslony bo takie sa teraz nowe przepisy :)

qrczaki!
za miesiąc o tym czasie będę w pracy!!!!
jak to będzie??????
boję się, że to będzie jakiś totalny chaos, a jeszcze nawet nie mamy opiekunki!!!!! :-X :-X :-X :-X

koguś! spokojnie. Zawsze podziwiałam Twój spokój i organizację w czasie ciąży. teraz też tak bedzie.
podobno mama jest najbardziej zorganizowanym pracownikiem :)

koga pisze:
qrczaki!
za miesiąc o tym czasie będę w pracy!!!!
jak to będzie??????
boję się, że to będzie jakiś totalny chaos, a jeszcze nawet nie mamy opiekunki!!!!! :-X :-X :-X :-X
Koga, ja niby opiekunke mam (tesciowa) ale zaczynam sie juz denerwowac. Nie wiem jak sobie poradze z praca, dojazdami, tesciowa w domu. Dla synka to tez bedzie straszny stres bo:
- w polowie lipca sie przeprowadzamy
- mama idzie do pracy
- opiekowac sie nim bedzie babcia
- wkrotce wprowadzamy nowe pokarmy
- a na koniec 30 lipca zostanie ochrzczony  ;D
Nie wiem czy to nie za duzo zmian na raz dla takiego malego czlowieczka :p

Z pracy bede wracac o 17tej i kurcze niewiele czasu zostanie dla mojego malenstwa. Boje sie ze bardziej zwiaze sie z babcia niz ze mna :-[ Teraz to tesciowa a nie ja bedzie znala wszytskie minki, przyzwyczajenia i postepy mojego synka :-[ :-[

reklama
Kati, mama to zawsze mama i twój synek na pewno się od ciebie nie odzwyczai, nie martw się! Będzie stęskniony cię co dzień wypatrywał.

Do góry