reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

dolega mi samotnosc

hej dziewczęta:-)

ale jestem dzisiaj padnięta:confused2: mam nadzieję że mój już jutro będzie zdrowy bo drugiego takiego dnia latania pomiędzy małym, psem, mężem a kuchnią nie wytrzymam:no: czy wszyscy faceci podczas choroby tak się zachowują??? ile można sapać, wzdychać i jęczeć:eek: masakra normalnie co to dzisiaj u mnie się działo:rofl2: mam tylko nadzieję że czarek nie podłapie od starego:tak:
a i dzisiaj zaczęłam się obawiać ten nowej grypy tyle się teraz tego słyszy, a na dodatek w gdańsku i elblągu nowe zachorowania a to tak niedaleko a wy też się obawiacie? ja kiedyś taka panikara nie byłam dopiero jak na świecie czarek się pojawił:happy: chyba przestane z nim chodzić po zakupy do marketów może tym sposobem unikniemy zwykłej grypy też:sorry:

ja też chce se farbnąć włosy tylko na jakiś ciemny blond jakoś od 2 miesięcy się z tym nosze ale tyle tych farb że nie mam pojęcia jaki wybrać i kolor i firmę dotąd zawsze mi robiła znajoma fryzjerka balejaż ale doszłam do wniosku że ona jak robi to jakimś rozjaśniaczem i ten kolor taki popiel wychodzi i zero połysku ma:eek:

mikusia jak tam zabawa się udała? ahh ale bym się udała na taki plac z czaruchem o musze poszukać pewnie w gdańsku coś takiego mają bo u mnie to porażka fajowy pomysł:happy: a i przypuszczam że dzieci po takiej zabawie śpią w nocy jak susły:laugh2:

ja ostatnio wyczaiłam że jak wyjde na popołudniowy spacerek z czarkiem bez wózka na jakieś 20-30min to w nocy się budzi tylko raz:-D więc spacerujemy:rofl2:

no to misia troszku wam jeszcze tych ząbków do wyjścia zostało:eek: oby reszta była mniej bolesne bo pewnie na nieprzespanych nockach wam się to odbija co? nam zostały jeszcze jakieś 6:crazy: ale ponoć najgorsze są 3 na szczęscie my górne już mamy:rofl2:

izulka no jak dobrze że ominęło was nacinanie a swoją drogą mądry ten twój szkrab jakby wyczuł blusa co go czeka i proszę ząbek się pojawił na zawołanie hihihi ciekawe kiedy reszta:sorry:

Jolka a z tymi szczepionkami to chyba juz tak jest ja wzięłam dla czarka skojarzoną bo nie chcialam żeby mi go 3 razy kuli anie tylko tu nam kaski nie zwrócą:crazy: a jakież było moje zdziwienie kiedy poszłam następnym razem i też musiałam zapłacić:shocked2:
a co do płaczu pewnie serducho się kraja ja jak byłam pierwszy raz do szczepienia to sama się o mało nie popłakałam jak się czarek rozryczał:-D my na szczęście nie mieliśmy żadnych skutków ubocznych szczepienia typu gorączka czy spuchnięta nożka a wy? jak mała ogólnie po szczepieniu?

agatulka widze że ciężko pracujemy:-D

ohoho ale się rozpisałam lece spać bo mi m nie dał spać w nocy bo sssssyczał:tak: i marudził ze mu niedobrze dobrej nocki papaśki

reklama
czesc
ja jeszcze nie panikuje, a u nas w miescie to na bank rokreca sie panika:szok: dzisiaj byłam o 7.30 zarejstrowac sie do lekarza i wiecie co zero numerków i jeszcze ludzie czekali by zapytac sie czy przyjmnie:szok: wiec ja nie miałam szans:no:
w sumie nic mi nie dolega ale odnowiły mi sie leukocyty w moczu mam 7 norma do 5, na szecie nerki pracuja super, bo kreatynina wyszła ksiązkowa:-)
musze tez sie wybrac do dobrego ginekologa, oczywiscie prywatnie bo na kase czeka sie miesiacami a i tak bym niue poszłą bo np. dostałabym okres:rofl2:

Milenka sie wybawiła, ale jej było mało i oczywiscie wyszła z płaczem, dzisiaj jedziemy do mamy na obiad, ostatni dzień wolnego nastepne beda mi sie nalezały dopiero po 16 grudnia, nie modge sie doczekac kiedy w parcy postawią mi kompa, mam nadzieje ze juz niedługo.

Mamo czarusia i jak Czarek był w tym punkcie przedszkolnym???

hej dziewczęta:-)

ale jestem dzisiaj padnięta:confused2: mam nadzieję że mój już jutro będzie zdrowy bo drugiego takiego dnia latania pomiędzy małym, psem, mężem a kuchnią nie wytrzymam:no: czy wszyscy faceci podczas choroby tak się zachowują??? ile można sapać, wzdychać i jęczeć:eek: masakra normalnie co to dzisiaj u mnie się działo:rofl2: mam tylko nadzieję że czarek nie podłapie od starego:tak:
a i dzisiaj zaczęłam się obawiać ten nowej grypy tyle się teraz tego słyszy, a na dodatek w gdańsku i elblągu nowe zachorowania a to tak niedaleko a wy też się obawiacie? ja kiedyś taka panikara nie byłam dopiero jak na świecie czarek się pojawił:happy: chyba przestane z nim chodzić po zakupy do marketów może tym sposobem unikniemy zwykłej grypy też:sorry:

ja też chce se farbnąć włosy tylko na jakiś ciemny blond jakoś od 2 miesięcy się z tym nosze ale tyle tych farb że nie mam pojęcia jaki wybrać i kolor i firmę dotąd zawsze mi robiła znajoma fryzjerka balejaż ale doszłam do wniosku że ona jak robi to jakimś rozjaśniaczem i ten kolor taki popiel wychodzi i zero połysku ma:eek:

mikusia jak tam zabawa się udała? ahh ale bym się udała na taki plac z czaruchem o musze poszukać pewnie w gdańsku coś takiego mają bo u mnie to porażka fajowy pomysł:happy: a i przypuszczam że dzieci po takiej zabawie śpią w nocy jak susły:laugh2:

ja ostatnio wyczaiłam że jak wyjde na popołudniowy spacerek z czarkiem bez wózka na jakieś 20-30min to w nocy się budzi tylko raz:-D więc spacerujemy:rofl2:

no to misia troszku wam jeszcze tych ząbków do wyjścia zostało:eek: oby reszta była mniej bolesne bo pewnie na nieprzespanych nockach wam się to odbija co? nam zostały jeszcze jakieś 6:crazy: ale ponoć najgorsze są 3 na szczęscie my górne już mamy:rofl2:

izulka no jak dobrze że ominęło was nacinanie a swoją drogą mądry ten twój szkrab jakby wyczuł blusa co go czeka i proszę ząbek się pojawił na zawołanie hihihi ciekawe kiedy reszta:sorry:

Jolka a z tymi szczepionkami to chyba juz tak jest ja wzięłam dla czarka skojarzoną bo nie chcialam żeby mi go 3 razy kuli anie tylko tu nam kaski nie zwrócą:crazy: a jakież było moje zdziwienie kiedy poszłam następnym razem i też musiałam zapłacić:shocked2:
a co do płaczu pewnie serducho się kraja ja jak byłam pierwszy raz do szczepienia to sama się o mało nie popłakałam jak się czarek rozryczał:-D my na szczęście nie mieliśmy żadnych skutków ubocznych szczepienia typu gorączka czy spuchnięta nożka a wy? jak mała ogólnie po szczepieniu?

agatulka widze że ciężko pracujemy:-D

ohoho ale się rozpisałam lece spać bo mi m nie dał spać w nocy bo sssssyczał:tak: i marudził ze mu niedobrze dobrej nocki papaśki

tak pracujemy na maxa i się tak rozchorowałam że szok mam na 12 wizyte
a co do paniki tez ciut sie boje w Krakowie ponoć zmarła juz 1 osoba i to robi lekką gęsią skórke na ciele

co do łamania serducha przy szcepieniu tez to mam
a w tamtym roku mały był w szpitalu bo nagle z uziębienia zrobiło sie zaplenie płuc :szok::szok: wiec leżałąm z nim każda kroplówka i inchalacje to równeiż mój płacz ale on nei był w złym stanei aż tak jak sąsiad z łozka i jak wesżła na sale biegunka wypisłąm go na żadanie i zastrzyki w domu dostaliśmy i to pomogło

Agatulka wracaj do zdrówka mam nadzieje ze to zwykłe przeziębienie:tak:
a ja dzisiaj mam jakies doły, chodze po kątach i płacze:eek:
a głownie to mam doła po moich urodzinach, ze juz starzeje sie itp.; wiem walnieta jestem:rofl2:

a głownie to mam doła po moich urodzinach, ze juz starzeje sie itp.; wiem walnieta jestem:rofl2:

Mikusia hormony,hormony...:tak:Ja tez tak czasem mam...ze tylko plakac mi se chce,taki czasem dzien,ze trzeba sie wyplakac a i aura za oknem sprzyja:eek:
Ja na poprawe humoru zamowilam wlasnie przeroznosci dla malej z katalogu za...uwaga...150 €...jak sie moj dowie to zawalu dostanie:unsure::rofl2: Ale dostalismy duza nadplate rodzinnego i dodatkowej kasy...dostaje 150 plus 300,ale te 300 tylko,przez pierwszy rok...wiec skoro na koncie mam tyle kasy,co mi z nieba spadla to co??:-pmoge poszalec...chociaz raz.
Chcialabym dla siebie tak zaszalec i nakupowac...ale mam jeszcze troche zdrowego razsadku...teraz nie ja jestem wazna a moje dziecie.
Obejdzie sie bez zawalu u meza...bo to przeciez dla jego ksiezniczki...tylko on mi zawsze truje,ze z katalogu zamawiam zamiast do sklepu jechac...:crazy:
Jak to te same ceny...a ,ze zamowilam za taka sume to przesylke mam gratis...
i do domu przyniosa ..a nie...ja z mala po sklepach mam sie szlajac...i tak sie szlajam,wyjscia nie mam...ale przynajmniej takie zakupy moge zrobic w domu,przy kompie:-D

hej hej hej:tak:

mikusia czarek nie był w tym przedszkolu bo dostał katar:sorry: a tam jest definitywny zakaz przyprowadzania dzieci z katarem i kaszlem:eek: więc nie poszliśmy w sumie to wcale mnie to nie zasmuciło:sorry: wiem głupia jestem:-Dpisałam że marzy mi się wyrwać z domu itd ale doszłam do wniosku że ja wcale nie mam takiej potrzeby:sorry: owszem jakieś wieczorne wyjście z moim to tak ale tak zeby specjalnie gdzieś go zaprowadzać..... co ja bym miała robić???:eek: chociaż z drugiej strony..... ehhhh już się pogubiłam jak mam możliwość to nie a jak nie mam to się zastanawiam:rofl2:
mam nadzieję ze twój nastrój się poprawił właśnie takie szarugi jak w tej chwili za oknem to pogarszają czasami tak bywa ale szybko mija:-) a teraz już się uśmiechamy :rofl2:
mikusia ty stara???? oczadziałaś chyba a co powiesz jak będziesz mieć jak ja od nowego roku 3 z przodu? ałałaaaaaaa boli:rofl2:

Jolka ja mam to samo co ty mogłabym się zakupic na amen gadzetów i ubrań dla czarka:-D, a dla siebie to nie pamiętam co ostatnio kupiłam:tak: teraz już jestem na etapie kupowania ciuchow na 98 gdzie jeszcze 92 są za duże ale mam ich już full:tak: zakupomania normalnie;-)

agatulka zdrówka życzę kuruj się i duuużo cytrynki sobie pij-pomaga!

ok lece się położyć puki czarek śpi bo dziś dostałam@ i śpiąca jestem papaśki

juz powoli wracam do zdrowia
oby sie humor poprawił życzę lepszych dni

Mikusia hormony,hormony...:tak:Ja tez tak czasem mam...ze tylko plakac mi se chce,taki czasem dzien,ze trzeba sie wyplakac a i aura za oknem sprzyja:eek:
Ja na poprawe humoru zamowilam wlasnie przeroznosci dla malej z katalogu za...uwaga...150 €...jak sie moj dowie to zawalu dostanie:unsure::rofl2: Ale dostalismy duza nadplate rodzinnego i dodatkowej kasy...dostaje 150 plus 300,ale te 300 tylko,przez pierwszy rok...wiec skoro na koncie mam tyle kasy,co mi z nieba spadla to co??:-pmoge poszalec...chociaz raz.
Chcialabym dla siebie tak zaszalec i nakupowac...ale mam jeszcze troche zdrowego razsadku...teraz nie ja jestem wazna a moje dziecie.
Obejdzie sie bez zawalu u meza...bo to przeciez dla jego ksiezniczki...tylko on mi zawsze truje,ze z katalogu zamawiam zamiast do sklepu jechac...:crazy:
Jak to te same ceny...a ,ze zamowilam za taka sume to przesylke mam gratis...
i do domu przyniosa ..a nie...ja z mala po sklepach mam sie szlajac...i tak sie szlajam,wyjscia nie mam...ale przynajmniej takie zakupy moge zrobic w domu,przy kompie:-D

Jolka wow jaki miły prezent :))))

hej hej hej:tak:

mikusia czarek nie był w tym przedszkolu bo dostał katar:sorry: a tam jest definitywny zakaz przyprowadzania dzieci z katarem i kaszlem:eek: więc nie poszliśmy w sumie to wcale mnie to nie zasmuciło:sorry: wiem głupia jestem:-Dpisałam że marzy mi się wyrwać z domu itd ale doszłam do wniosku że ja wcale nie mam takiej potrzeby:sorry: owszem jakieś wieczorne wyjście z moim to tak ale tak zeby specjalnie gdzieś go zaprowadzać..... co ja bym miała robić???:eek: chociaż z drugiej strony..... ehhhh już się pogubiłam jak mam możliwość to nie a jak nie mam to się zastanawiam:rofl2:
mam nadzieję ze twój nastrój się poprawił właśnie takie szarugi jak w tej chwili za oknem to pogarszają czasami tak bywa ale szybko mija:-) a teraz już się uśmiechamy :rofl2:
mikusia ty stara???? oczadziałaś chyba a co powiesz jak będziesz mieć jak ja od nowego roku 3 z przodu? ałałaaaaaaa boli:rofl2:

Jolka ja mam to samo co ty mogłabym się zakupic na amen gadzetów i ubrań dla czarka:-D, a dla siebie to nie pamiętam co ostatnio kupiłam:tak: teraz już jestem na etapie kupowania ciuchow na 98 gdzie jeszcze 92 są za duże ale mam ich już full:tak: zakupomania normalnie;-)

agatulka zdrówka życzę kuruj się i duuużo cytrynki sobie pij-pomaga!

ok lece się położyć puki czarek śpi bo dziś dostałam@ i śpiąca jestem papaśki

cytryny sporoo i mandarynki tak kwaśne jem ale wit c jest

hej dziewczeta przedewszystkim zdrowka wam i dzieciaszkom zycze bo u was to chyba juz epidemia jest... u nas.... ee niebebe was dobijac :D zapraszam do cieplych krajow
mam pytanie JAK WY SOBIE Z TYM WSZYSTKIM DAJECIE RADE???? sprzatanie gotowqanie karmienie zakupy mycie karmienie spacery karmienie pranie karmienie prasowanie kamienie??? mi rowniez hormony szaleja... boziu jak ja bym chciala miec tu kumpele ..... myslalam ze jego kumpele dadza mi szanse a tu dupa....
wciaz czekam na odpowiedz w sprawie becikowego. w swietle prawa mi sie nienalezy ale zlozylismy papiery mimo wszystko i wciaz sie ludze ze jednak dadza. poza tym zle wiesci. ksiaze po urlopie wraca do pracy na 2 tygodnie a potem bezrobocie bo swinie niechca mu dac stalego kontraktu a w swietle prawa po uplywie roku musza mu dac staly albo wyslac na 3 miechy na bezrobocie ..wrrrrrrrrrrrr masakra nie wiem jak sobie rade damy z tymi wydatkami

mikusia niesmutaj sie plz pisz do mnie na gadulca glowa do gory
jolka a ty gdzie jetes ze tak ladnie cie wspomagaja?? tez tak chce

trzymajcie sie slicznotki!!!! i wciaz czekam na zaproszenia na nk :DDD lece bo czas kapieli :D
buziaki dla was i waszych pociech

Hej dziewczyny jestem zalamana. Kur... poprostu myslalam ze mnie szlak trafi jak wrocilam do domu az sie poplakalam. Musialam zostac chwile dluzej w pracy tak wiec bylam w domu 19.40 i sprawa wyglada tak wchodze do domu moja mamusia juz ubrana w kurtce i gotowa do wyjscia dzieci nie wykapane nie spia pierd.... jak siemasz a ona do mnie z morda i wychodzi wiec ja za nia a dzieci w ryk uspokoilam dzieci i ja zlapalam i mowie czy w niedziele dama raczy przyjechac bo ja ide do pracy a ona ze nie wiec ja do niej w takim razie oddaj mi klucze i zabierz rzeczy w tej chwili a ona ze nie bo ona ma prawo tu mieszkac a ja na pol osiedla do niej jakie kur... prawo??!! a ona z morda na mnie i z beszczelnym usmieszkiem zebym sobie radzila sama wiec powiedzialam ok. Dzwonie do K i mowie mu co sie stalo a on na to : Pakuj jej rzeczy i wystaw przed drzwi a jutro zmieniamy zamek. Usiadlam i zaczelam plakac jestem zalamana nie wiem co robic. nie mam niani do dzieci w niedziele musze byc w pracy K tez. Dlaczego ja taka glupia jestem??

reklama
izulka uspokuj sie przede wszystkim!!! nerwy i gniew sa zlym doradca poczekaj az ochloniesz i moze porozmawiaj z nia na spokojnie moze cos sie uda naprawic?? skoro niemasz innego wyboru.. biedactwo. badz dzielna i nie daj sie slonko. my jestes z toba!!!!nie wiem co jeszcze moge ci poradzic "( :-(

Do góry