reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

dolega mi samotnosc

reklama
lece na "pierwszą miłość" bo paweł się wczoraj "bzyknął" ze swoją byłą i musze zobaczyć co się bedzie działo hihihi papaśki

ooo dawno nei ogladałam tego serialu hehehhe choć na beirząco jestem dzieki Tobie :pP
a jednak nei bzyknął uuu była by afera a to w serialach najlepsze

cze laski ale mam dzisiaj skopany humor:sorry: wiecie sama nie wiem czego chce nic mi nie pasuje cały czas czepiam sie meza:szok: no czasem słusznie a czasem nie wiem czemu, dosłownie płakałabym cały dzień:confused2:
a z praca tez róznie raz mi pasuje raz nie:szok:

poprawy humoru życzę
ja ostatnio pozytywnei sie nastawiam na prace bo musze ją zdobyc mam próbny do końca czerwca jak i 15 innych osób a 10 chyab tylko zatrudną więc jest strach
ja nei wlizuje się szefostwu robię co mam robić czasem sama sie wyrwe by coś zrobić i staram sie nei ściemniać

i wsio ostatnio lepsze jak i moje nastawienie sie zmieniło
ob i Tobie sie udało

dzień doberek:-D

mikusia jak tam humorek dzisiaj? mam nadzieje ze lepszy:rofl2:

picture11555.jpg

Jolka a widzisz bo tutaj za pneumokoki płacimy dodatkowo:no: a mała pcha rączki to moze zęby już jej zaczynają się wyrzynać:laugh2:

a ja dzisiaj czarucha nie kłade spać w dzień może będzie spał lepiej w nocy?:sorry: obyyy- jestetm ciekawa czy damy rade do 19-stej:baffled::oo:

długo nie wytrzymał:rolleyes2:
napisałam posta odwracam się a on już śpi:eek: na podłodze na klęcząco z głową na samochodzie:-D kurde mogłam pstryknąć fotke:-p

hey dziewuszki humor już troszku lepszy, ale nadal brak czasu na cokolwiek, ale jeszcze 2 dni i weekendzik:tak: w pt musimy skoczyć na duze zakupy bo w naszej lodówce i zamrażarce zapanowały pustki :szok::-D
w pracy czas pędzi jak szalony, a to dobrze, bo nienawidze sie nudzic
lece wyciagnąc pranie i porozwieszać
papa

Hej,ja mialam dzisiaj ''ciezki'' dzien;-)...rano pojechalismy do kolonii...zalatwili co mileli zalatwic...w drodze powrotnej zalapali sie na korki..bo jakas ciezarowka sie przewrocila i przez to godzine dluzej wracalismy do domu...jak juz wrocilismy to maz doszedl do wniosku,ze juz do pracy nie jedzie ..ale za to drzemke sobie utnie..OK on poszedl spac a ja wzielam mala i na spacer..po drodze natknelam sie na sklep ,w ktorym super kiecka tylko 13;99 € wiec musialam wejsc i kupic(pozniej jak sie mezowi pokazalam w niej to widzialam,ze mu sie podobam ;-))
Przyszlam do domu,szybko obiad....i pojechalam na zakupy i solarium(skorzystalam ,ze maz w domu) wrocilam ,wykapalam mala....pozniej siebie,obejrzalam jakis film i na koncu zajrzalam na BB
Aha!! zapomnialam o najwazniejszym(najstraszniejszym) jak wrocilam z zakupow...patrze na mojego psa-lize lape...ukucnelam i patrze a on!!(szkoda,ze nie ma emotikony,ktora placze)ma wrosniety paznokiec w lape!! myslalam,ze serce mi peknie!!okropny widok....ja zawsze mu paznokcie obcinalam....ale ostatnio byl u pani,ktora go strzygla(moj pies to shih-tzu)wiec pomyslalam(bez sensu)ze spojrzala tez na jego pazury.Nie spojrzala.A ja calkowice zapomnialam.
Z mezem sie poklocilam....bo ma do mnie pretensje...ale od kiedy sie pojawila mala to ja zapomnialam o psie...pamietalam tylko by z nim wyjsc :zawstydzona/y: Boze jak mi jest teraz mojego cziko zal...:hmm:
Jutro maz jedzie z nim do weterynarza...
Paznokcie mu sie same na scianaja...nie trzeba obcinac.....ale on ma dwa tak ...w takim dziwnym miesjcu...wyzej,gdzie ich nie zdziera i trzeba obcinac....a glupia ,bezmuzgowa pani,przez to,ze pojawilo sie dzieciatko w domu zapomniala:zawstydzona/y:

Jolka mam to samo z psem to że w domu się pojawia dziecko to chyba normalne że schodzi na dalszy plan:sorry: a sama mu tych pazurkow nie podetniesz? moj m ostatnio też obcinal taki z lekka wrośnięty:confused2:

a ja się opiłam znowu taigera i spać nie mogę:eek: a jak próbuje to się zaczynam denerwować że nie mogę i wtedy jeszcze gorzjej:crazy:

ehhh czarek mi ostatnio odmawia jedzenia nie wiem on tylko rano kaszke i na wieczor mleko w ciągu dnia udaje mi się tylko w niego wmusić bananka:sorry: nie wiem może agatulka albo mikusia miałyście z czymś takim do czynienia???? bo czarek do tej pory wcinal bez problemu wszystko co mu dałam:-( może to taki okres przejściowy abo na zęby co???

Jolka pokaż psiaka:happy:

mamoczarusia z naszym psem jest wiekszy problem...mu juz ten palec tak spuchnal i krew sie pojawila:-( maz jest teraz z nim u weta...
a oto on :-)

Załączniki

• SD532100.jpg
    SD532100.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 60
  • SD532091.jpg
    SD532091.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 56
reklama
cze
ja po wizycie u gina, niby wszystko ok ale stwierdziła ze mam lekki stan zaplny i antybiotyk:sorry: na 5 dni, potem globulki dopochowe , i za jakis czas do kontroli
skasowała 120 zł ale zrobiła tez usg, dokładnie zbadała pogadałyśmy a nie tak jak na fundusz 5 minut i "następny:wściekła/y:
kolejna stówa leki, ale na zdrowiu sie nie oszczedza, nawet nie chce mysleć w co moga się przerodzić latami nieleczone stany zapalne
a i te moje krókie okresy jej sie nie podobały:no: ale kazała z tym poczekać jak hormony ok
załamka waże 60 kg:szok::wściekła/y:

Do góry