mikusia84r
Entuzjast(k)a
heh mamo czarusia sek w tym ze mojego meza nie ma w domu, w pracy od 18

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

lece na "pierwszą miłość" bo paweł się wczoraj "bzyknął" ze swoją byłą i musze zobaczyć co się bedzie działo hihihi papaśki
cze laski ale mam dzisiaj skopany humorwiecie sama nie wiem czego chce nic mi nie pasuje cały czas czepiam sie meza
no czasem słusznie a czasem nie wiem czemu, dosłownie płakałabym cały dzień
a z praca tez róznie raz mi pasuje raz nie![]()

a mała pcha rączki to moze zęby już jej zaczynają się wyrzynać
obyyy- jestetm ciekawa czy damy rade do 19-stej

na podłodze na klęcząco z głową na samochodzie
kurde mogłam pstryknąć fotke
w pt musimy skoczyć na duze zakupy bo w naszej lodówce i zamrażarce zapanowały pustki 

Boze jak mi jest teraz mojego cziko zal...

a sama mu tych pazurkow nie podetniesz? moj m ostatnio też obcinal taki z lekka wrośnięty
a jak próbuje to się zaczynam denerwować że nie mogę i wtedy jeszcze gorzjej
nie wiem może agatulka albo mikusia miałyście z czymś takim do czynienia???? bo czarek do tej pory wcinal bez problemu wszystko co mu dałam:-( może to taki okres przejściowy abo na zęby co???
już widze jak mała za nim biega na czworaka i ciągnie za wlosy hihihhi
na 5 dni, potem globulki dopochowe , i za jakis czas do kontroli
ale kazała z tym poczekać jak hormony ok