Hej
Moja mala ma goraczke od wczoraj,bylam z nia u lekarza...krew pobrali z palca ale wszystko w porzadku,dostalam tylko czopki przeciwgoraczkowe i jak do jutra nie bedzie poprawy to mi lekarz swoj nr. komorki dal...
Nic nie chce jesc o piciu nie wspomne...w nocy budzila sie co godzine...ja dziekuje za takie zabkowanie...prawie caly dzien spi...przerwy robi na godzine- pol i znowu drzemka...wiec od razu wiem jaka bedzie noc ...help!!!
Moja mala ma goraczke od wczoraj,bylam z nia u lekarza...krew pobrali z palca ale wszystko w porzadku,dostalam tylko czopki przeciwgoraczkowe i jak do jutra nie bedzie poprawy to mi lekarz swoj nr. komorki dal...
Nic nie chce jesc o piciu nie wspomne...w nocy budzila sie co godzine...ja dziekuje za takie zabkowanie...prawie caly dzien spi...przerwy robi na godzine- pol i znowu drzemka...wiec od razu wiem jaka bedzie noc ...help!!!
Co tu znowu taka cisza??

jutro postaram sie napisac a teraz dobranoc padam na ryj

U mnie troche lepiej...z tym,ze mala odrzucila butelke i karmie ja TYLKO lyzeczka
Dzisiaj nad ranem o 5 znowu sie rozgadala ...i dyskusje z misiem prowadzila do 6...

ale może lepiej niektóre dzieci piją mleko z butli az za długo wiec moze cieie ten problem nie bedzie dotyczył
do tej pory robiłam se balejarz ale moja fryzjerka zawsze używa tylko jakiś tam rozjaśniaczy nie farb i wychodzi ten blond taki...... popielaty i szczeże mówiąc mam już dość
ale zawsze tak jest...ja nie umiem sobie sama wlosow ladnie ulozyc...i przez to zawsze pozniej cos mi nie pasi.