reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dolegliwości ciążowe

reklama
Jesli juz - to watroba...Juniorki sie rozpychaja, wiec wszystko sie wciska, gdzie popadnie;-) mowie, co jest u mnie, i co mnie pomaga, ja mam rozlazle zebra i ucisk na nerw, a prawda jest taka, ze najmniej boli, kiedy leze na lewym boku - Wojtas sie wtedy przewraca i odblokowuje bolace miejsce. Najgorzej jest w samochodzie - przy przerzucaniu biegow...poza tym jak gdziekolwiek wychodze, to juz tylko marze, zeby sciagnac spodnie i stanik...

ja tak istnieje troche w cieniu, bo podczytuje a sie nie udzielam za duzo:)
ale od tygodnia mam dosc silny bol pod prawa piersia, poza tym nic nie puchne, nie mam zaburzen wzroku co by swiadczylo o zatruciu, ale ten bol jest straszny jakby mi ktos noz wbijal, jak powiedzialam poloznej to zignorowala, dodam ze to takze ulubione miejsce majki na zadawanie kopniakow.

czy ktoras z was tez tak ma?

ja też tak mam i do tego jak wspominała skunanka czasami boli pod prawą łopatką, czasami mam wrażenie ze ten ból jest taki chodzący, przesuwa się od łopatki w prawo i dociera stopniowo aż do prawej piersi; i najczęściej mnie tak boli jak siedze, a pomaga własnie leżenie na lewym boku i szukanie jakiejś pozycji, w której w końcu przestanie boleć, i w końcu przechodzi:-)

zgadzam sie z toba skunkanka, ciage sie zastanawiam czy musze miec stanik bo mnie tak uciska a spodnie to dres... i fajnie jest

ja bym nie mogla bez biustonosza--widok bylby tragiczny:baffled: ale spodnie tez mnie dobijaja a najwygodniej po prostu w pizamie

czesc wszystkim jestem tu pierwszy raz chcialam sie przywitac i opwoeidziec o czyms a wiec........ mialam robione usg genetyczne w sumie wyszly ok ale skierowali mnie przy okazji na test pappa i co gorsza wyszly zle wyniki chodzi mi o chromosom 13 i 18 czyli zespol edwordsa i patau wyszlo ze mam duze ryzyko urodzenia chrego dziecka swiat nam sie zawalil.. dostalam skierownie na amniopunkcje ale nie poszlam balam sie bo wiem ze malenstwo bez wzgledu na wszytsko urodze powiedzcie mi czy dobrze zrobilam i jak bardzo wiarygodny jest test pappa??
icon_sad.gif
icon_cry.gif

reklama
czesc wszystkim jestem tu pierwszy raz chcialam sie przywitac i opwoeidziec o czyms a wiec........ mialam robione usg genetyczne w sumie wyszly ok ale skierowali mnie przy okazji na test pappa i co gorsza wyszly zle wyniki chodzi mi o chromosom 13 i 18 czyli zespol edwordsa i patau wyszlo ze mam duze ryzyko urodzenia chrego dziecka swiat nam sie zawalil.. dostalam skierownie na amniopunkcje ale nie poszlam balam sie bo wiem ze malenstwo bez wzgledu na wszytsko urodze powiedzcie mi czy dobrze zrobilam i jak bardzo wiarygodny jest test pappa??
icon_sad.gif
icon_cry.gif

Bardzo współczuję. Wprawdzie nie wiem nic o tych badaniach ale pewnie też bym miała doła.
Myśle że dobrze zrobiłaś, to Twoje dziecko i kochać będziesz tak czy siak. Trzymam kcuki. Daj znać jak będziesz coś wiedzieć.

Do góry