reklama
sylwiakk303
Fanka BB :)
hehe no chyba powinnam sie cieszyc z tego suchego stanika no i na wkladkach zaoszczedze
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
nio w moim staniku poki co tez sucho;-)
za to coraz bardziej bola mnie nogi.. zylaki dokuczaja i nie daja o sobie zapomniec
mam nadzieje, ze po porodzie moje nogi wroca do poprzedniego stanu, bo przed ciaza zakupilam sobie pare fajnych mini;-) poki co to nie dosc, ze zgrubly jak niewiem co, to jeszcze te zylaki, brrr
za to coraz bardziej bola mnie nogi.. zylaki dokuczaja i nie daja o sobie zapomniec

Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
w moim nie sucho
, dobrze przynajmniej że w ciągu dnia aż tak się nie leje, za to w nocy to mam takie koła na podkoszulkach że masakra, ale gin mówi że to norma, u każdej w innym czasie się pojawia, u mnie siara pojawiła się koło 20 tygodnia jak dobrze pamiętam, trochę wcześnie, bo wolałabym jeszcze poczuć trochę suchość
ale cóż.

reklama
umi2
Fanka BB :)
bluebell Mnie pomaga zwyła woda lub mleko, na migdały tez mam uczulenie ale podobno sa dobre. A i słyszałam ze mozna brac reni ( jedna dziewczyna w ciazy bierze ) no ale zalezy chyba od ciazy itd A na plecy moj lekarz przepisał mi Voltaren ( masc ) musze przyznac ze nawet niezła jest, ale wiadomo usmierza ból a nie likwiduje.
Podziel się: