post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
A ja mam jedna dolegliwosc ciazowa!!!Nazywaja sie placki ziemniaczane!!!
;-)bez ktorych nie moge sie obejsc !!!

to je dobre;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja mam jedna dolegliwosc ciazowa!!!Nazywaja sie placki ziemniaczane!!!
;-)bez ktorych nie moge sie obejsc !!!

Teraz sa takie testy,ze mozesz robic o kazdej porze, ja robilam po poludniu. kupilam, przyjechalam do domu, przeczytalam instrukcje obslugi hehe i poszlam robic..A mogę zrobić test wieczorem czy lepiej z rana??
Ostatnio właśnie jak robiłam test to tak się najadłam że nie miałam siły chodzić i jak zrobiłam test to wyszedł negatywny!
. na drugi dzien powtorzylam i tez po poludniu. Ja slyszlam o takim przypadku,ze przed okresem wyszedl negatywny a tuz po okresie pozytywny.;-)Lepiej poczekaj do okresu. Ja bylam na tyle niecierpliwa,ze zrobilam test 1 dzien bo spoznionym okresie, ale tylko dlatego,ze czulam od tyg,ze jestem w ciazy... czulam i chcialam sie upewnic jak najszybciej 

Jak nie ma ziemniaków w jakiejkolwiek postaci, to się robi nieszczęśliwy;-):-)
Nie mam może jakichś bóli z powodu zaparć, ale czuję, że jelita mam pełne ciągle
i najgorsze jest to, że niczym nie mogę ich ruszyć...kupiłam przed chwilą danone activia w akcie desperacji, bo półlitra kefiru codzienne i wyłącznie pełnoziarniste produkty nie działają...

Czym ty sie zamartwiasz teraz ? Obserwuj swoje cialo czy masz jakies objawy.. nudnosci, bolace piersi czy cos... I tak za niedlugo masz okres, wytrzmaj ;-)Moja siostra w dni plodne robila dzidziusia, 40 minut nogi miala w gorze 

i tak nic z tego nie wyszlo
Takze niekoniecznie dni plodne sa plodne... ;-) Trzymam kciuki,ze zeby Ci sie udalo.
hahahajagolek a ziemniaczki z sosikiem! Mistrzostwo swiata ! I nawet miesa nie trzeba![]()

...jakbym mojego M słyszała... oczywiście dzisiaj mieliśmy ziemniaczki z sosikiem- M gotował obiad;-). Ja sobie trochę tych ziemniaczków i dużo warzyw z sosu wyłowiłam...a on odwrotnie- góra ziemniaków i na to sos (warzywa dla niego mogą nie istnieć
)Dokładnieiwona23 w 50 proc, albo jestes albo nie
Trafna odpowiedź