Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez wole zgage ale od tych masakrycznych skurczow lydek. Ale tak na prawdę to chyba wszystkie na te zgagę jesteśmy skazane. Chociaż ja juz chyba wole ja od tych okropnych bóli kosci łonowych![]()

ale jeszcze trochę i mam nadzieję, że wszystko wróci do normy
a co do kartonowego mleka z lodówki to może coś w tym jest siora po 2 ciążach mówi że nie miała zgagi ale ona piła właśnie prosto z kartonu mleczko czasami nawet litra dziennie
oby i u mnie zadziałało :-) na razie rumianek piję i jest spoko bo po miętce nie za bardzo :-(
Chłopak mi mówi że dziś to nawet krzyczałam na kogoś przez sen. W ciągu ostatnich kilku dni śniło mi się że wyłowiłam kobiete z jeziora i ją reanimowałam, potem że ktoś mi ukradł portfel, a dziś że cyganie mi dom okradli i potem tlumaczyli się że są biedni - to pewnie na nich wyklinałam przez sen.
Męczą mnie trochę te maratony o toalety w nocy, ale da się przeżyć. ;-) Jutro jadę z chłopakiem na działkę jak pogoda dopisze. Czasem tam nocujemy bo jest przyjemnie, ale niestety nie ma tam toalety. 

No i trzeba robić w wiaderko.
A z moim siusianiem to do rana się zapełnia całe.
Oj Eli....Ci nasi mężczyźni(...)
Na rękach powinni nas nosić...;-);-);-)
ledwo co mnie podniósł i sapał potem jak mors choć nie ważę dużo a jak już wniósł w pocie czoła to pretensje, że on się tak namęczył a nikt ani pół zdjęcia nie zrobił
i od tej pory jedyne co nosi na rękach to swój laptop albo joypad od x-boxa