Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czemu ja nie mogę mieć choć raz normalnej ciąży, przebiegającej jak marzenie
ale chociaż bedzie co wspominać po wszystkim.
jejq jakas masakra sie robi. 
a mianowice... dziecko uciska mi jakiś nerw i w jednej chwili nie czuje nogi... normalnie cały pośladek drętwieje a nogi nie czuje to już dziś 3 raz! Ciekawe co by było jakbym jechała samochodem
Koniec z kierowaniem bo się boję! Czy wam też się to przydażyło ?
Moja mama mi opowiadała że też ją gdzies uciskałam i jej potrafiła cała noga drętwieć. ;-) Więc to zapewne normalne. ;-)A mnie kobitko dopada koleja przyjemnośc ciążowaa mianowice... dziecko uciska mi jakiś nerw i w jednej chwili nie czuje nogi... normalnie cały pośladek drętwieje a nogi nie czuje to już dziś 3 raz! Ciekawe co by było jakbym jechała samochodem
Koniec z kierowaniem bo się boję! Czy wam też się to przydażyło ?
![]()
a z kolei wkładki wydają mi się jeszcze za duże to wkładam chusteczki albo płatki o demakijażu.
Ja naprawdę nie wiem gdzie tyle mleka mi się mieści
Piersi mam malutkie a zapowiada się dojarnia na 102. Rysio z głodu nie umrze. 

zreszto jak każda nasza słodka dolegliwośc.
brak okresu:-) bo jak dla mnie to był prawdziwy koszmar zwłaszcza ze przez 5 dni zwijałam się z bólu!!!!
ale zajęcie co