Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Zanka...Tobie puchnie na potęgę prawa a mi lewa stopa
jeszcze calkiem niedawno puchla tylko wieczorem a teraz juz budze się z balonikiem na lewej stopie 
Paula a Tobie to ja strasznie zazdroszczę...bo u mnie picie wody na potęge skutkuje tylko tym, ze biegam do toalety jak najęta a lewa stopa jak byla spuchnieta tak jest...może Mała mnie gdzies uciska, że tak dziwnie puchnie.
Dzisiaj w Szkocji piękny i sloneczny dzień. Podotleniam więc solidnie i siebie i Maleństwo
Chociaz po wczorajszym dotlenianiu wieczorem szalała jak mały dzik 
Ale i tak ja kocham najmocniej na świecie!!!:-):-):-)
Miłego poranka kobietki

Paula a Tobie to ja strasznie zazdroszczę...bo u mnie picie wody na potęge skutkuje tylko tym, ze biegam do toalety jak najęta a lewa stopa jak byla spuchnieta tak jest...może Mała mnie gdzies uciska, że tak dziwnie puchnie.
Dzisiaj w Szkocji piękny i sloneczny dzień. Podotleniam więc solidnie i siebie i Maleństwo
Ale i tak ja kocham najmocniej na świecie!!!:-):-):-)
Miłego poranka kobietki

później (około 3 w nocy) jeszcze młoda postanowiła aktywizować się. Ech cuuudownie :-)

pije mega duzo ale juz musze sie ograniczać bo lekar zsam powiedział co za duzo to nie zdrowo
zyczę wszystkim udanego dnia ja tak żadko pisze ale czytam Was praktycznie codziennie
. Bo zapuszczam i mizernie mi to szło;-). Teraz mam motywację. Chciałam udać się do fryzjera i zrobić się na bóstwo, ale nie wiem kiedy. Czy zrobić to w sierpniu-pod koniec, jeszcze przed porodem, czy też już po porodzie. Boję się jednak, że pop porodzie na wskutek spadku hormonów zaczną wypadać mi włosy a wtedy już z nimi nie zaszaleję