Wiolawb
Fanka BB :)
Mnie również mdłości i wymioty ominęły wielkim łukiem, z resztą ja chyba i tak to wszystko przespałam, hehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
są strasznie ciezkie i jak je nacisne to leci mi ... mlekopół roku temu przestałam karmic - czy to możliwe?
quote]Reniferku ja przestalam karmic swojego synalka 3m temu, utracilam oczywiscie pokarm ale teraz znowu leci
Wiec chyba to mozliwe
;-):-)
tak tak macierzynstwo ma prawie same zalety a te cycuchy hmmm :-)O mi też urosły już dwa większe staniki kupiłam. Pierwszy raz w życiu mam piersi.![]()
ja przez 3 lata (lacznie z ciaza plus 2 lata karmienia )mialam piekne duze piersi jak przestalam karmic niestety bardzooo zmalaly
ale na szczescie to bylo tylko kilka miesiecy dzis znowu rosna
![]()