reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe :(

mój apetyt to też wielki znak zapytania. niby głodna jestem ale jeśc nie mam ochoty za bardzo a wmuszać nie będę. ale jak napisałaś o tych kiełbaskach z grilla to mi aż ślinka poleciała:laugh2:

reklama
ja mialam krwawienia z nosa dzien w dzien w 3, 4, 5, 6 miesiacu czasami mniej czasami wiecej i nagle poczatkiem 7 miesiaca ustaly:-)
ale czytalam ze tak sie zdarza, na szczescie nie mam anemii

Michasia-dbaj o siebie, ja mam niesamowity balagan w mieszkaniu bo ciagle w remoncie-naprawde czasami to mozna oszalec, mam tylko nadzieje ze za jakies 2 tygodnie sypialnia bedzie skonczona i bede mogla spokojnie zaczac sprzatac bo teraz to syzyfowa praca, wszedzie kurz
najgorsze ze po sypialni ma byc ponoc przedpokoj ale mysle ze na to sie nie zgodze-jak narazie mam dosc:no: remontow
jak juz to lazienka przynajmniej sie drzwi zamknie i jakos przezyje

Mi wczoraj wieczorem spuchły nogi (prawa tylko troszkę, a w lewej kostek mi nie widać) i tak już zostało do dzisiaj:-( musiałam tez zdjąć obrączkę:-(

ja już nie mam szans zdjąć pierścionków :sorry: palce mam jak małe paróweczki i nie da się ani założyć pierścionka ani zdjąć:baffled: aż mi się w skórze odbiły:baffled::baffled:

nemesis to lepiej walcz zeby to zdjąć lub idź do złotnika niech rozetną.. bo im bardziej puchną palce tym bardziej obrączka uciska.. im bardziej uciska tym bardziej puchną.. i tak w kółko się to napędza, aż może dojść do zamartwicy z powodu braku krążenia.
ja obrączkę i pierscionek na szczęście narazie mogę zakładać bez problemu.

Ja obrączke też juz wczoraj ściagnelam i nosze ja na łancuszku ale dziwne bo w sumie nie czuje żeby mi rece czy nogi puchły:-(

Michasia84 dobrze że mi powiedziałaś. dzisiaj spróbuje płynem do mycia naczyń jeszcze a jak to muszę odwiedzić złotnika :baffled: chyba moja obrączka i pierścionek zaręczynowy trafią również na łańcuszek na jakiś czas:confused2:

reklama
powiedzcie mi dziewczyny czy któraś z was stosowała w ciąży feminella vagi c?? mi to doradził lekarz zastosować po antybiotyku ale po pierwszej globulce mi masę takiego wodnistego śluzu wyleciało i się aż wystraszyłam. chyba odstawię to dziadostwo w końcu obowiązkowo mi nie kazał tego brać. na ulotce pisze, że bezpiecznie można stosować w ciąży i podczas karmienia piersią ale podejrzany ten śluz i nie wiem czy to od tej rozpuszczonej globulki czy coś się nie pochrzaniło w środku :baffled::baffled: zobaczę jak to będzie wyglądać za dnia.. jak się uspokoi to może założę drugą ale jak nie to odstawię. :baffled::baffled: jeśli któraś to stosowała to proszę gorąco o radę:happy:

Do góry